![]() |
חברי פורום קידום אתרים - כנסו זה חשוב להמשיכיות הפורום!
-- גם הודעה זו צונזרה. תזהר בצורת ההתייחסות שלך לניהול אחרת באמת תורחק. --
|
מסכים איתך, גם אני הייתי נכנס לפה יומיום, בודק מה חדש, אם יש החלפות חדשות..
מאז שפתחו את האשכול החלפת קישורים זה כבר נהיה מעצבן, אף אחד לא מתייחס לזה יותר, הגבילו אנשים, ובקיצור הזנחה. אני איתך! ! ! |
רון,
מה שאתה עושה זה מתחמק מהבעיה במקום להתמודד איתה. נכון שלא כל פעם שתהיה למשתמש איזה בעיה אז המנהלים יצטרכו לתת לו דין וחשבון אבל כאן זה שונה. המשתמש רוצה לטובת הפורום ואני חושב שכדאי להקשיב לו ולשמוע את הדעות של כולם. נכון, זה לא דמוקרטיה אבל אם חושבים לרגע, המשתמשים האלו רוצים שהפורום יתרומם. אני לא עוקב אחרי הפורום אבל אם הם טוענים שיש ירידה אז תנסו להקשיב להם ולקבל פתרונות לבעיה ולא להתחמק ממנה. |
בדיוק בעבר יכולתי להכנס יום יום ולמצא ... מספר רב של אנשים שמעוניינים לעשות את מה שאני מעוניין לעשות - לקדם את האתר שלהם!
להחליף קישורים. בכך שמונעים את זה אנחנו בעצם מונעים כל סיכוי לפורום קידום אתרים כי כרגע הפעילות פה אפסית. |
הפורום גם ככה אף פעם לא היה פעיל מי יודע מה.
כל הנושא הזה גם אין בו הרבה חדשות. ומה שיש מדי פעם מביאים פה מאמרים. אז כל מה שאתה רוצה, זה רק לבקש שיחזירו את האפשרות לפתוח אשכול להחלפת קישורים. עכשיו תבין, זה פורום קידום אתרים, לא החלפת קישורים. בשביל זה יש לך את אנטרלינק וכו.. |
ציטוט:
רון קוראים למנהל? אני רק רוצה שיבין שזה לא משנה לי מה הוא חושב\אני לא בא לתת לו ביקורת בונה על הפורום ולעזור לפורום הזה לצמוח וכו'. אני רק בתור גולש מעיר הערה חשובה ויוצר מזה דיון בשביל שגם המשתמשים אחרים יתנו את דעתם ואני בטוח שרובם גם יתמכו בדיון ובנושא שלו. |
ציטוט:
אנשים פה עוזרים אחד לשני, יש שאלות, אבל עכשיו, אני לא בטוח אם עדיין שואלים, גם כי אנשים הפסיקו להכנס לפה [לפחות אני, נראה לי כאילו הוא שבק חיים], וגם כי בטח לאנשים לוקח מלא זמן לקבל תשובה פה, כי...[לא נכנסים בלה בלה בלה] |
ציטוט:
בנוסף אנשים רבים יותר שאלו אז שאלות ופתחו דיונים עם בעיות שלהם ובהתאם היו גם הרבה מאוד תגובות עם תשובות לשאלותיהם. עכשיו הפורום לא זז .. תסתכלו על התאריך שבסוף הדיון האחרון שפורסם ... זה שבוע שלם של חוסר פעילות ממש. |
ציטוט:
אם כבר אתה רוצה שינוי והפורום חשוב לך, אז תעשה משהו בשביל השינוי ותתחיל לתת פעם ביומיים שלושה טיפ לקידום אתרים. תפתח לכל טיפ אשכול. תשתף את הידע שאתה חושב שאתה יודע ואולי ככה יתפתח הפורום. |
ציטוט:
פעם פתחתי דיון על כך שמייקרוסופט רוצה לקנות את YAHOO זה משך כמה מגיבים כי עוד היו אנשים.. אבל היום אתה יכול לראות בעצמך שבדרך כלל אף אחד לא מחובר לפורום קידום אתרים ויש בקושי 4 תגובות חדשות ביום... כל המשתמשים המוכרים בקידום אתרים של הוסטס שאולי הם לא סופר מקצועיים אבל הם היו חלק מהפורום.. הם כבר לא נכנסים לפה. אם אני אפתח דיון שבועי עם טיפ שבועי לקידום אתרים בסופו של דבר יתנו לי אזהרה על כך שכל הדיונים שלי נמצאים בדף הראשון.. ואלו יהיו רק הדיונים שלי. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ