![]() |
מחפש שרת טוב שיושב בארץ
כלומר עם IP ישראלי.
|Rolleyes| ועם מספר אפשרויות תשלום. |
אנא פרט את החבילה שאתה רוצה בה.. כמה מגה אחסון? תעבורה ? וכו'..
אתה מוזמן לעיין באתר העסק ישראל-סרב: www.israel-serv.co.il יום טוב. |
ציטוט:
|
אשמח לקבל פירוט אודות החבילה שאתה רוצה על מנת שאוכל לתת לך הצעת מחיר :).
|
אין צורך בהרבה MB של אחסון, אבל אני זקוק לתעבורה גבוהה יחסית (לא בטירוף).
והאם אני מזמין כמה חבילות איחסון לאתרים שונים - ישנה הנחה? אגב בדומיין עם הוסטינג מחו"ל - עם תיקיה domain.com/folder האם אני יכול להגדיר שהמחיצה תקבל את ה DNS של ההוסטינג הישראלי? |
שלום לך,
שמי גל, אני נציג של העסק ספרינט-סרב, ואשמח אם תעיין בעמוד אירוח האתרים (- קישור) באתרנו. במידה ואתה מעוניין בחבילה אחרת ו/או בשירות אחר בנוסף, אתה מוזמן ליצור עמי קשר. מידע נוסף: *העסק קיים מעל ל-10 חודשים. *השרתים ממוקמים בישראל. פרטים ליצירת קשר: טלפון נייד: 0548-152-542 דוא"ל: sales@sprint-serv.net מסנג'ר: gak@order.sprint-serv.net או בעמוד יצירת קשר/הזמנה באתר. *לפני ביצוע הזמנה חובה לקרוא את התקנון. דרכי תשלום: > הפקדה בנקאית > העברה בנקאית > דואר רשום > "מזומן בזמן" - בנק הדואר > כרטיס אשראי (חיוב טלפוני) אשמח לראותך בין לקוחותינו, עסק חוקי ומספק חשבוניות-מס/קבלות. www.sprint-serv.net |
250 מ"ב שטח אחסון.
5,000 מ"ב תעבורה חודשית. 220 ש"ח למשך שנה + דומיין עולמי מתנה. צור קשר, פרטים בחתימה. |
אם תפרט יותר אני יוכל לתת לך הצעה יותר מדוייקת ומתאימה
|
שלום לך,
להלן הצעה מבית העסק TytCom. פרטי החבילה שטח אכסון: 300MB תעבורה חודשית: 30GB כל השאר ללא הגבלה מערכת הפעלה: Linux פאנל ניהול: DirectAdmin שפת הפאנל: עברית \ אנגלית (לבחירת הלקוח) מיקום השרת: ישראל מחיר חודשי: 30 שקלים חדשים בלבד! דרכי יצירת קשר Orange - 0545311297 ICQ - 291131220 E-Mail - Admin@TytCom.biz MSN Messenger - djdeantyt@walla.co.il דרכי תשלום 1. הפקדה בנקאית. 2. העברה בנקאית. 3. דואר רשום (לא מומלץ) יום טוב. |
250MB שטח אחסון
50GB תעבורה חודשית כל השאר ללא הגבלה מחיר חודשי: 30 ש"ח. יש הנחה להזמנה של מס' חבילות אחסון. תלוי כמה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ