![]() |
[ בקרוב ] ניהול לקוחות אחסון פשוט מאיי פעם!
*** במידה וזה בפורום הלא נכון, בבקשה להעביר לא לנעול - לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה ***
ברצוני להציג בפניכם פרוייקט חדש שאני עושה, וזאת תוכנה אינטרנטית לניהול לקוחות לחברות אחסון. תוכנה זאת נבנתה על מנת לספק לבעלי חברות אחסון שירות מוצלח אשר יחסוך זמן ואי נעימות. יש לכם הרבה לקוחות? מתקשים לנהל את כולם? הנה הפתרון האולטימטיבי בשבילכם. בדמי השכרה חודשיים אתם תקבלו פאנל מקצועי ומאובטח אשר כולל אינספור אפשרויות ניהול וסידור תיק הלקוחות שלכם. לכם אין צורך אפילו בהחזקת הבסיס נתונים, כל המידע מוחזק על שרת חזק ומאובטח. לסיכום, רשימה קצרה של אפשרויות המערכת:
בקרוב יגיע לחנויות D: הייתי רוצה להתייעץ איתכם בכמה דברים... א. כמה כסף לדעתכם זה מחיר טוב לדבר כזה בתשלום חודשי? ב. עדין אין שם לתוכנה... יש הצעות? אמיר פרידמן. |
אשמח אם תיצור איתי קשר במסנג'ר(פרטים בחתימה) .
לדעתי רעיון מצויין,אני יפרט לך במסנג'ר . |
יש לי כמה שמות אולי תאהב אולי לא:
SimpleAct HoS תרצה פירוט או משהוא מדוע בחרתי אתה מוזמן ליצור איתי קשר חוץ מזה נשמע ממש ממש טוב. שתיהיה לך בהצלחה =] |
אני לא מכיר שום תוכנה בסגנון וזה נשמע לי פצצה
אני אישית הייתי קונה. אמיר סומך עלייך שהמערכת תיהיה מושלמת :] שם אני יחשוב ויגיד לך לא עולה לי משהו בראש בהצלחה |
תקשיב תיצור יאתי בבקשה קשר. יש לי כמה דברים שאני מעוניין לשאול אותך:
אייסיקיו: 6532436 מסנג'ר: dani154@walla.co.il |
יש את התוכנה של Tomer מהפורום, אחלה תוכנה שחכתי את השם שלה.. ובחינם!
עריכה: קוראים לה uPanel כתובת לאשכול - http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=2039 |
לא נעים לי להגיד לך אבל יש דבר כזה כבר ובחינם :)
|
ציטוט:
מלא מלא דברים בAJAX, סטטיסטיקות והמון המון דברים שימושיים.. אתם כבר תראו. |
יש את uPanel והיא בעברית ובחינם וגם אחד מהפורום פה בנה אותה
ולפי דעתי היא מצויינת ונוחה |
עם זה יהיה מוצלח מימה שאני חושב אז סבבה
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ