![]() |
שאלה משפטית
אני רוצה לקחת תמונה מהגלריית תמונות של World of Warcraft לעיצוב שלי, התמונות שמעצבים שמה מדהימות.
עכשיו אני יודע שהרבה לוקחים את זה ומשתמשים בזה, אבל אני מפחד מתביעה. אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות בשביל להשתמש בתמונה במסגרת החוק? (אני רוצה לשמוע את כל האפשרויות, גם אם זה כלול בכתיבת הקרדיט בעמוד הראשי) |
אתה צריך לשוחח עם היוצרים שלהן ולקבל אישור בכתב שמתיר לך שימוש בהן.
|
ואם לא אצליח להשיג את היוצרים, יש משהו אחר לעשות?
|
היוצרים לא יתנו לך רשות.
מה שכן, גם אם תשתמש בקטנה כנראה לא יעשו לך כלום. במקרה היותר גרוע יבקשו ממך להוריד. הסיכויים שיתבעו אותך ולא יעזבו עד שלא ישאר לך כסף הוא מאוד קטן. |
ציטוט:
בכל אופן אוליי תתקין את המשחק תעשה תמונות מסך ואת זה מותר לא? |
ציטוט:
בכל מקרה אני מסכים עם mlnn אין לך ממה לחשוש. |
אין לך מה לדאוג עומר, לא יעשו לך כלום.
ולמי שאמר שיכולים לתבוע, לא יכולים לפני שמבקשים להוריד לפני-כן. |
ציטוט:
http://www.worldofwarcraft.com/downl...llpaper49.html דפדף פה קצת ותבין. עכשיו הבעיה היא שזה לא צילומים מהמשחק - אחרת הייתי לוקח בלי היסוס. הבעיה היא שאנשים ציירו את זה, זה כמו לשים חלק מעיצוב של מישהו באתר שלי, זאת בעיה.. |
אם זה פאן ארט אז יש מצב שתקבל אישור. תנסה ליצור איתם קשר. אם לא תצליח, תשים איפושהו כרדיט ותזרום..
|
ציטוט:
פרט לכך, לא חייבים לבקש ממנו להוריד את הפרת זכויות היוצרים לפני שמגישים נגדו תביעה. זה דבר שעושים במקרים רבים כי הרבה יותר קל לבקש הסרה מאשר באמת לפתוח בהליכים משפטיים. זה לא אומר שזאת חובה, ובמקרים רבים מוגשת באופן מיידי תביעה על הפרת זכויות יוצרים גם ללא שליחת מכתבי אזהרה. קצת תלוי מה אתה רוצה לעשות עם היצירות, אבל אם אתה לא מקבל אישור, למה להסתכן? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:45. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ