![]() |
סקריפט קטן לאלו שמסתבכים עם עברית בדאטה בייס
שלום חברים,
בהמשך לאשכול הקודם שלי בו חברים פה בפורום עזרו. בניתי (בעזרתכם כמובן) איזשהו סקריפט שעזר לי נורא. אני אסביר קודם למה בניתי אותו ואח"כ למה הוא טוב. עברית בדאטה בייסים זה משהו לא חדש.. המון מהמתכנתים בין היתר אני. מסתבכים בחלק מן השרתים ובין כל שרת לשרת יש קידודים ושיטות גיבויים שונים. לכן בניתי איזשהו סקריפט שבעצם לוקח את כל הטבלאות בדאטה בייס ומכין קובץ SQL שהוא רק INSERT לדאטה בייס. למה הוא טוב? הרעיון היה בעצם לעשות גיבוי באמצעות phpmyadmin לטבלאות בלי ה Data.. ואת ה INSERT לעשות בעזרת סקריפט. (לפחות אלו שעובדים עם windows-1255 כמוני). הסקריפט בעצם לוקח את כל הטבלאות בדאטה בייס ומכין קובץ שעושה INSERT לכל המידע בהתאם לטבלאות שכבר קיימות. הסקריפט: PHP קוד:
וזהו, מקווה שעזרתי, לי לפחות זה שימושי מאוד ועובד מצויין. * חשוב לפתוח תיקיה sql, לשם הוא מכניס את כל הגיבויים. |
כל הכבוד על היוזמה.
ד"א למה עשית את זה? PHP קוד:
|
הורדתי. זה כנראה נשאר לי מהבדיקות :)
תודה. |
בדקתי אותו וזה מגבה רק טבלה אחת ולא את כל המסד.
|
תודה רבה, שימושי מאוד.
אבל אם זה גיבוי, צריך גם לתת את מבנה הטבלה... |
שמע מבנה phpmyadmin מספק טוב, זה לא שהוא מחזיר לך את זה מקודד כי אין שום עברית מבנה הטבלה. מה שבעיה תאכלס זה ה INSERT שזה תאכלס מה שעניין אותי...
אם מישהו רוצה לשדרג ולהוסיף מבנה זה יכול להיות מצויין.. אבל אני ראיתי שימוש רק ב INSERT :) Elad-A - מוזר, לי זה מגבה הכל... יכול להיות להיות שרק בטבלה אחת יש לך מידע.. ובכל השאר אין כלום אז הוא לא מכניס אותם לגיבוי. הוא רק פולט את הטבלאות שיש בהם מידע ומכין להם INSERT. |
Hanan: האמת שדווקא יש לי שם טבלאות וגם נתונים.
משום מה הוא תמיד לוקח את הטבלה האחרונה בלבד. |
לא יודע מה להגיד לך.. הרצתי את זה עכשיו וזה עובד בסדר גמור.. :\
תבדוק בלולאה שהוא באמת שולף את רשימת הטבלאות. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ