הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   פורום תיכנות (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=14)
-   -   דיון בנוגע לשפות התיכנות הרבות בסביבת ה WEB (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=47842)

X-T 19-06-07 16:01

דיון בנוגע לשפות התיכנות הרבות בסביבת ה WEB

אהלן אנשים, מדי יום ויום יוצא לי לראות אנשים אשר אינם סגורים על עצמם מבחינת השפה שהם יודעים בסביבת ה WEB, הייתי רוצה לשמוע דעתכם בנושא, האם קיימת שפה טובה יותר או טובה פחות ( לדעתכם ) ?

האם תוכלו להוכיח ש .NET הרבה יותר טובה מ PHP?

מה דעתכם על Ruby on Rails?

אשמח לשמוע דעתכם בנושא.

Meir 19-06-07 16:32

Ruby on Rails = framework השפה שבה מתכנתים איתו היא RUBY יש כאלה שאוהבים את התחביר שלה יש כאלה שלא לפי דעתי (אחרי למידה קצרה שלה) היא קצת יותר מסובכת מPHP.

ל.NET יש יתרון עצום בזה שאתה יכול לבחור את השפה בה אתה מתכנת ואפילו לשלב בין כמה שפות, לפי מה שהבנתי היא גם עוברת קימפול ובכך חוסכת זמן עיבוד לשרת.
דוגמא אחרונה ליתרון של .NET:
בניתי תוכנה בC# שנכנסת לאתר מסויים, שואבת ממנו מידע ומכניסה אותו למסד לקח לי בדיוק שתי שניות כדי להפוך את התוכנה לאתר אינטרנט.

עכשיו לגבי הPHP:
שפה מאוד נוחה שלא כמו ב.NET אין צורך לזכור שמות של מיליון מחלקות ומרחבי שמות, שרתים זולים, וזהו לא עולה לי עוד משהו בראש.

X-T 21-06-07 10:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי elbaz.maor (פרסם 502463)
Ruby on Rails = framework השפה שבה מתכנתים איתו היא RUBY יש כאלה שאוהבים את התחביר שלה יש כאלה שלא לפי דעתי (אחרי למידה קצרה שלה) היא קצת יותר מסובכת מPHP.

ל.NET יש יתרון עצום בזה שאתה יכול לבחור את השפה בה אתה מתכנת ואפילו לשלב בין כמה שפות, לפי מה שהבנתי היא גם עוברת קימפול ובכך חוסכת זמן עיבוד לשרת.
דוגמא אחרונה ליתרון של .NET:
בניתי תוכנה בC# שנכנסת לאתר מסויים, שואבת ממנו מידע ומכניסה אותו למסד לקח לי בדיוק שתי שניות כדי להפוך את התוכנה לאתר אינטרנט.

עכשיו לגבי הPHP:
שפה מאוד נוחה שלא כמו ב.NET אין צורך לזכור שמות של מיליון מחלקות ומרחבי שמות, שרתים זולים, וזהו לא עולה לי עוד משהו בראש.

האם לדעתך שווה לעבור מ PHP לסביבת .NET?

Reality 21-06-07 11:02

תגיד C נכללת ב .net?
שוב, C לא C++.

Eran-s 21-06-07 16:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי X-T (פרסם 503532)
האם לדעתך שווה לעבור מ PHP לסביבת .NET?

אם יש לך לקוחות עתידיים לשפה וכסף להשקיע באחסון מתאים |קורץ|

4ior 21-06-07 17:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Reality (פרסם 503541)
תגיד C נכללת ב .net?
שוב, C לא C++.

לא היא לא נכללת..

והייתי ממליץ לך ללמוד..שניים טובים מן האחד|קורץ|

omaniusd 22-06-07 16:07

.net יותר טובה מPHP עשרות מונים, וזה בהחלט ניתן להוכחה.
הרעיון של רובי הוא יפה ברמת העיקרון, אולם הבעיות מתגלות בפרקטיקה. כיום רובי לא באמת חלופה לבניית אתר או מערכת web-ית גדולה.

DorWD 22-06-07 16:21

ציטוט:

נכתב במקור על ידי omaniusd (פרסם 504648)
.net יותר טובה מPHP עשרות מונים, וזה בהחלט ניתן להוכחה.
הרעיון של רובי הוא יפה ברמת העיקרון, אולם הבעיות מתגלות בפרקטיקה. כיום רובי לא באמת חלופה לבניית אתר או מערכת web-ית גדולה.

תוכיח ש.net יותר טובה מPHP

omaniusd 22-06-07 17:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי DorWD (פרסם 504657)
תוכיח ש.net יותר טובה מPHP

הוכח כבר.
חפש אפילו בפורום הזה ותראה.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:16.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ