![]() |
יהי זכרה ברוך
לילה טוב לכולם..
רק רציתי להגיד לכם משהו קטן.. פשוט מפחיד מה שיש בשדרות :( אני חושב שהנסים ניגמרו.. והתוצאה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3403087,00.html לילה טוב... |
ציטוט:
אנחנו עם חזק וחכם בסופו של דבר נזיין אותם שרמוטות =\ סתם הורגים אנשים תמימים שאפילו להספיקו להנות מהחיים עיקר שהם מאשמים אותנו וואלה יופי ..=\ |
ה' ישמור
באמת יהי זכרה ברוך אני ממש לא רוצה לדמיין מה עובר על תושבי שדרות ברגע זה. |
יהי זכרה ברוך. אי אפשר הבליג יותר על הקאסמים, כולנו הרגשנו את זה במלחמה האחרונה חודש - הם מרגישים את זה שנים! מספיק עם האדישות הזאת, הגיע הזמן שהממשלה תעשה משהו.
|
מה ששלחתם לכם למעלה הלינק
המכונית הזאת הייתה BMW2008 סתכלו מה קרה למכונית.. תחשבו אם זה היה סתם מכונית מה היה קורה.. אני היום הייתי בהפגנה ומלא אנשים מרמת גן,תל אביב,ועוד כמה ערים פשוט באו ותמכו... פתאום היה "צבע אדום" פשוט לא הבינו מה קרה.. עד שהיה בום אחד גדול.. איזה אחד מתל אביב התעלף מרוב הבום :( http://news.walla.co.il/?w=//1110474 הקאסם הרס 5 מכוניות+החמשל של אנשים.. |
איזו צמרמורת עברה בי עכשיו...
הראו בחדשות בדיוק אחרי שנפל , וכשצילמו המצלמה הראתה את גופתה של האישה וישר לאחר מכן אמרו שהם לא מראים יותר כי הם רוצים לצנזר מראות קשים. |
לפני חצי שעה פגשתי תושב סדרות שבא לאיפה שאני גר להתרענן,
והוא סיפר לי מה שהם עוברים שם ורק מלחשוב על זה אני מצתמרר!! די! נימאס! צריך להפעיל כח! וללא להתחשב יותר! ממשלה טיפשה, אזרחים מתים ואתם מתחשבים. |
ציטוט:
כי אז הארץ הייתה שייכת להם... ובאמת אם חושבים על זה לעומק יש איזה צד צודק אבל זה לא משנה הם היו מספיק מטומטמים כדי לוותר על הארץ הציעו להם את רוב הארץ יותר ולנו השאירו חלק ממש קטן הם רצו הכל ואכלו אותה... "בסופו של דבר נזיין אותם שרמוטות =\" בוא אני אסביר לך למה אנחנו לא נזיין אותם וכל זה כמו שאתה חושב... אמרת שזה חכם לזיין אותם נכון? אז בוא אני יגיד לך שזה לא חכם ואפילו טיפשי (ולא בגלל שאני לא רוצה) כי אם אנחנו "נזיין אותם" כולם יהיו נגדנו! ואז לא תיהיה לנו שום תמיכה משום מדינה ואז אנחנו נקבל בום חזק... מה אתה חושב כבר יכלנו מזמן כבר לסיים איתם אבל לא נעשה בזה כלום.... ודבר שני יש את השמאלנים שאין מצב שיתנו לדבר כזה לקרות... ובקשר לנושא עצוב מאוד שזה קרה... ואני חושב שאמרו שלא הייתה הזעקה ואולי אם הייתה הזעקה אז אולי התוצאה לא הייתה כזו. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ