![]() |
PHP | מס' שאלות - ללא נושא אחד..
סליחה מראש על ריבוי השאלות...
איך אני משתמש בסוג שדה בולאני?- הוספתו לשדה, ברירת מחדל 1 ובדיקה האם יש 1 או 0(אני לא יודע האם לכתוב name text=0 או false) איך אני מוודא ששני שדה טקסט מדויקים(לוידוי סיסמא..) איך אני עושה רשימת תפוצה? הרי בפונקקציה מייל לא ניתן לעשות פסיק - כי אז זה הערך השני.. איך אני עושה שרק במידה ואני לוחץ על checkbox הוא יאשר לי ללחוץ על כפתור?(תקנון..) תודה לעונים |
אני אישית לא יודע PHP, לכן לא אוכל לעזור בשאר השאלות, אבל אני יודע איך לעשות את שאלה 2 בעזרת JavaScript. שלח לי הודעה פרטית במידה ואתה רוצה שאני אספק לך את הקוד. (באופן פרטי, לא פה בפורום)
ובקשר לשאלה 4, אני לא בטוח, אבל יש סיכוי שאני יודע גם איך לעשות את זה בJavaScript. הרוב פה זה משחק של השוואת ערכי שדות טקסט, לא משהו רציני. במידה ואתה צריך קוד PHP בשביל זה - מצטער, אך אני לא אוכל לעזור. |
4. זה עם JS אתה מוודא שהערך שלו הוא CHECKED ואם כן אתה עושה FALSE על ה DISABLE של הכפתור
3.אתה יכול לעשות 'mail1@domain.com,mail2@domain.com' וככה להכניס את זה כפרמטר אחד בתוך המייל 2. משתמש ב === 3 פעמים של שווה אומר שווה ובעל אותו ערך, במקרה כזה A לא שווה ל a 1. אם זה בוליאני אז זה מקבל 0 ו 1 אם לא אתה תקבל ארור.. |
ציטוט:
האופרטור == מבטא שווין בערך האופרטור === מבטא שווין בערך ובטיפוס נתונים. כלומר: קוד:
SDF@sun:~> php במידה והיינו משתמשים ב== הינו מקלבים אמת: קוד:
SDF@sun:~> php כלומר: קוד:
<?php ע"י שימוש בstrtolower או strtoupper על שתי המחרוזות. קוד:
|
תודה..
RS324 לשאלה 4 זה בזמן אמת נכון? 3 - תודה 2 SDF ואו...תודה על המידע הרב.. לדעתי בסיסמא הכי כדאי להשתמש בכך שיש הבדל בין אותיות גדולות וקטנות לא? אבל שים לב את אמרת כך - ציטוט:
או שמה השיוני הוא באותיות הגדולות?(מה שלפי דעתי נראה...) 1. אז אני יכול לבדוק כך? PHP קוד:
תודה! יש לי שאלה אחרונה... אני רוצה לעשות מערכת הרשאות... עכשיו איך אני מראה לו איזה צ'בוקס יהיה מוסמן או לא? תודה שוב! |
SDF אם היית קורא היית שם לב שהוא רוצה להשוות סיסמאות ככה שהשימוש ב
strtolower($a) == strtolower($b)) גרוע.... כי הסיסמא צריכה להיות CS זה א'. ומבחינה שלו === יעשה את העבודה כי הוא מדבר על אותו סוג נתונים. ולא רק ==. ה = השלישי הינו זהה בדיוק וכמו שאתה הרחבת גם בסוג המשתנה. אמרת בערך את אותו הדבר ... רק ביותר הרחבה. |
ציטוט:
גם == מספיק. |
ניסית לחפש קצת בגוגל לפני שבאת לפה?
אני ממש נגד הרעיון שאנשים באים לפה ומקבלים פשוט קוד.. אי אפשר ללמוד ככה, וזאת לא המטרה של הפורום (לדעתי) על כל השאלות האלה אפשר למצוא מענה בגוגל. |
ניסתי...
אבל?מה אני יחפש?איזה מילים? ולא אני לא מבקש קוד..רק כיוון..הנחיה.. |
לגבי השאלה השניה שלך אתה צריך לעשות FETCH ל DATA
תבדוק איך עושים שאילתה כאן : www.php.net/mysql_query |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ