![]() |
[Smart CMS] מערכת ניהול תוכן מתקדמת
שלום, שמי כפיר, ואני מאמין שרובכם טרם מכירים אותי. בכל אופן, לאחרונה הייתי עסוק לא מעט בפיתוח מערכת ניהול תוכן גדולה העונה לשם Smart CMS.
להלן תכונות המערכת:
* חשוב לציין שזו היא גירסת הבטא של המערכת ובנוסף גם גירסת הבסיס שאליה יתווספו בעתיד מודולים רבים ואפשרויות נוספות אשר טרם הוכנסו מפאת חוסר הזמן. * אשמח לקבל ביקורות בונות ולא בונות כאחד, תודה. דמו המערכת : פאנל ניהול (סיסמה + שם משתמש : admin). האתר. תודות : לאיציק שעזר רבות עם האיכסון. לאלון (USTA) שעזר גם הוא במהלך פיתוח המערכת. ליקיר שעזר גם הוא במהלך הפיתוח. ול-BlueNosE שהאיר את פניי במספר נושאים. |
בכללי - יש המון אפשרויות שמקיפות כמעט הכל לדעתי, חוץ מזה שהפאנל נטען דיי לאט נראה מעולה, בהצלחה!
|
האיטיות נובעת בעיקר מהעורך שהכנסתי אליה, אולי אני אחליף אותו בעתיד.
|
בעריכת בלוק רשום הוספת בלוק חדש, תשנה את זה.
חוץ מזה המערכת נראת מעולה, העורך די איטי, ובהצלחה בהמשך! |
אחלה מערכת,
קצת איטית. בהצלחה! |
מבחינת אפשרויות הוא ממש אחלה...
מבחינת העיצוב ... ממש גרוע...לא נעים להישאר בפאנל :( תתעמץ טיפה גם על העיצוב ויהיה מעולה ! |
נראה טוב מאוד ,רק לא אהבתי את העיצוב הצבע יבש..
|
אתם לא מצפים שהוא יפתח ככה אתר לא? זה כנראה עיצוב סימלי רק למבנה של העיצוב, הוא ביקש התייחסות כלפי המערכת בלבד.
|
בתכלס במערכות כאלו מה שאתם למעשה מוכרים זה את הפאנל...הפאנל הוא זה שצריך להיות ממש מושקע...אז למה לא להשקיע גם בעיצוב שלו?
|
כל הכבוד מערכת לעניין.
רק היא לא חכמה יותר ממערכות ה cms האחרות. תשנה את הצבים ואת הסידור בפאנל. עניין כמות הזמן שמחכים הוא דיי מעצבן או שזה השרת או שזה המערכת. וסך הכל הייתי נותן לה טוב מאוד. תמצא איזה עיצוב חינמי טוב ותלביש לה שיהיה נעים לעיין |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:45. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ