![]() |
צריך ביקור על ars.gol.co.il
החברה אמרוה להיות ככה:
ars נקודה gold מקף host נקודה co נקודה il |
מהתרשמות כללית אני יכול להגיד לך למה כן, ולמה לא.. שים לב :
נתחיל מזה שההודעות שלו בפורום ממש לא מראות מקצועיות ורמה, הוא מבקש חסות לשרת רדיו, ודקה אחרי לקנות שרת רדיו, ויום לפני רק פתח חברת איכסון..וואלה יפה לו :-) נמשיך בשם..יכול להיות שלמצוא שם יחודי, מקורי ועדיין יפה זה לא פשוט..אבל "ערס - סרב", זאת כבר בדיחה .:-/ נמשיך באתר..עיצוב לאתר "הופ", שוב השפה ה"גבוהה" ולסיום האתר בכלל לא עובד, סתם תמונה ששמו . אפילו איזה משהו של צור קשר אין .. לעומת זאת, יש גם יתרון ! המחירים ! חסכון של 15 שקלים ואתה קונה אצלו בשירות "מדהים" ! אז..תעשה לעצמך טובה ותקנה בטיפה יותר יקר אבל תחסוך בעיות . יום טוב |קורץ| |
חברה די טובה
אמור להתעדכן לה הדומין. שירות הוא מביא אחלה של שירות הוא לקוח שלי מכיר אותו שווה לך :).. |
ציטוט:
בוא נגיד שברגע זה הורדת לו את המוניטין (שגם ככה לא היה לו). ולדי, אני ממליץ לנעול את הנושא הזה כי דיי ברור מהמגיבים מה ה"עסק" הזה שווה. |
ולדי תחשוב לרגע איך כבר יכול להיות עסק עם שם כזה, שאפילו לא קנה לעצמו דומיין,
ומקבל המלצות מאותו אחד שמכר לו את הריסיילר (בכוונה לא אמרתי חברה או עסק). פשוט תחשוב.. |
ציטוט:
2. אני בעל חברה .. מושקעת ואיכותית .. לא סתם אני עומד על שרת יעודי ובעל השקעה . האתר כרגע בבניה ועוצב על ידי טובי המעצבים. אז אל תגיד משהו לפני שאתה יודע אני אישית הבאתי עליו המלצה מהתרשמות שלי. זה הכל |
קיצור תנעלו פה למה מתפתחים פה ריבים
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ