![]() |
מחפש Reseller על גבי שרת לינוקס
מחפש חבילת Reseller על גבי שרת לינוקס, ישנן מספר דרישות:
מבחינת תוכן החבילה אני צריך סדר גודל של 4GB שטח אירוח ותעבורה לפחות 350GB (לא שאעשה שימוש בכמות כזו, אבל ברמת החבילה זה מה שאני דורש), מעבר לכך חשבונות אי-מיילים ומסדי נתונים ללא הגבלה. פאנל ניהול חובה (עדיפות לדיירקט אדמין ופלסק). בכל אופן, אני מבקש לקבל הצעות מרצינים, אם אתם לא עונים על כל הקריטריונים פשוט אל תציעו. ממש לא מעוניין לקבל הצעות מחברות חדשות שקמו לפני חודש-חודשיים וממש לא מעניין אותי חבילה ב20 ש"ח. על אמינות משלמים. בברכה, אור or AT stardj.co.il |
שלום אור,
העסק safe-host הוקם בתאריך 14/08/06, ורשום כעוסק פטור. בעסקנו נמצאים כשלושה תומכים טכניים, שמחולקים לשעות שונות כך שתוכל לקבל מענה כמעט בכל שעות היממה. חבילה לפי בקשתך: שטח אחסון: 4 GB. תעבורה חודשים: 350 GB. כל השאר ללא הגבלה. מחיר חודשי: 85 ש"ח. מחיר לשלושה חודשים (חודש שלישי מתנה): 170 ש"ח. מחיר חצי שנתי: 425 ש"ח. מחיר שנתי: 850 ש"ח. * בהתחייבות לחצי שנה ומעלה ניתן לקבל דומיין עולמי מתנה. אפשרויות לתשלום: הפקדה בנקאית \ דואר רשום. לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר באחד מן הפרטים אשר בחתימה. |
נשלח אימייל עם הצעת מחיר וכמה פרטים, שים לב.
|
היי אור,
חברת sPD פעילה משנת 2001 ומחזיקה מערך הכולל מעל ל-50 שרתים, השרתים ממוקמים בחוות "012- קווי זהב" טיפול בתקלות דחופות 24/7 (מוקד טלפוני פעיל) אפשרות לתשלום באמצעות כ.א אתה מוזמן לעיין בחבילות הריסלינג שלנו: http://www.spd.co.il/resellers_linux...oredetails.php טלפון להזמנות: 1599-55-99-77 דניאל. |
ציטוט:
4 גיגה אחסון. 350 גיגה תעבורה. 150 ש"ח לחודש. *העסק קיים 3 שנים. *תמיכה בכל זמן שצריך. *מספקים חשבוניות מס. *מקבלים את כל סוגי כרטיסי האשראי. *בעלי ארון בחוות השרתים של 013 ברק וחצי ארון ב-017 נטווזיון. לפרטים נוספים,צור קשר. |
מממ אני לא חושב שכל מי שהציע פה יכול באמת להתחייב ל24 שעות ביממה...(בעל האשכול - תבקש חוזה...) לפי ההכרות שלי 2 האחרונים שהציעו הם היחידים שבעלי יכולת כלכלית להחזיק אנשים לתמיכה 24 שעות ביממה (הכוונה לאנשים שמקבלים על כך משכורת חודשית - לא אכסון אלא תלוש משכורת...).
במידה ואתה מעוניין במענה של עד חצי שעה משליחת ההודעה (במייל) - צור קשר (כמובן יש בעסק תומכים אחרים, אך במייל - ניתן להשיג אותי, וכן בכל הנוגע לשרת עצמו - יש מייל אחר בעל מענה של עד 15-40 דקות בכל הנוגע לבעיות בשרת עצמו). (שים לב, אם אתה מנסה לתפוס אותי - לגבי הצעת מחיר - admin at freshserv.net). בהצלחה במציאה, המשך יום נעים ושבוע טוב. |
שלום לך
חברת לייטסרב תשמח להציע לך הצעה מצוינת! 4GB אחסון 400GB תעבורה (50 ג"ב מתנה) ב75 שח לחודש לא כולל מעמ. קיימים 7 חודשים מספקים חשבוניות מס פרטים ליצירת קשר איתי בחתימה. |
נפח אחסון: 4GB
תעבורת נתונים חודשית: 350GB מחיר: 150 ש"ח (כולל פאנל ניהול מסוג DA) לפרטים נוספים תיצור איתי קשר ב- sales@actserv.net קיימים מעל לשלוש שנים. וכמובן תמיכה 24 שעות ביממה. לא מעניין אותי אם אתה משתמש ב 350 תעבורה או לא... זה מה שיש לך גם אם לא מנוצל. |
סתם להמחשה לפותח האשכול :)
טלפנתי פה לאחד מהעסקים כדי לבדוק את ה24 שעות...ומה התברר? לא ענו :). אם ה24 שעות חשובים לך, לך על מי שהמלצתי :). |
שלום
אתה מוזמן לעיין בחבילות הרייסלר באתר שלנו http://lazertekk.net/resiller.php החברה קיימת מעל 3 שנים בתחום ההוסטינג כרגע יש לו שרת אחד בישראל ושאר השרתים שלנו נמצאים בארצות הברית וקנדה. תמיכה 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע מובטח! יש לציין תמיכה בשעות הלילה הינה רק באמצעות טלפון ! ניתן לשלם בכרטיס אשראי דרך האתר ישירות והחבילה תיפתח תוך מספר דקות אוטומטית כמובן שהתשלום מאובטח בהצפנת SSL פאנל ניהול Direct Admin או Cpanel במידה ואתה מעוניין אתה מוזמן להתקשר ל0508587989 ואני יפרט לך יותר על החברה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ