![]() |
[הכרזה] חוקי הפורום התחדשו - זה המקום להגיב
שלום לכל גולשי פורום עיצוב וגראפיקה,
חוקי הפורום ישתנו בהתאם לצרכים, את רשימת החוקים ניתן לראות באשכול הבא: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=22785 תגובות, פה, המשך גלישה מהנה, ניר פרידמן. |
אחלה...
השערה שלי שתחלק דיי הרבה הזהרות לפני שכולם יקלטו ויכנסו לשם דרך אגב לא הבנתי למה החוק של פורנוגראפיה כאילו מישהו בן 14 כזה אה זה פורנו לפה אני לא נכנס אם כבר לעשות שזה ישלב עם הגיל כאילו עם פחות מ18 זה לא יתן להכנס |
יותר מדי חוקים נוקשים
חבל שדני עזב.... אני מכיר את הוסט הרבה ומיום ליום יותר חוקים יותר הרגשה של כלא,אי חופשיות טוב שהיה לכם בהצלחה... |
החוקים לא נוקשים בכלל, על מה אתה מדבר..
אחלה חוקים, יעשה עוד קצת סדר פה :) . |
סדר לא יזיק פה,
סבבה של חוקים |
כתבתי רק דעה שלי לא סמך עובדות או משהו אחר
דעה שלי מה שיש לי בלב באמת אחלה פורום וכול זה רק החוקים קצת בעייתים לפעמים ויותר מדי אני מוצא את עצמי שואל "איפו ואך אפשר להגיב בלי לחתוף אזהרה?" וגם פה קצת חששתי להגיב בגלל שאחרי זה אני יחתוף אזרה או/ו איזו נקמה מצד המנהלים פה ושוב אחלה פורום :) |
למה מה אתה לא יכול לעשות בתגובה? לקלל? נו באמת תתבגר
|
ציטוט:
סליחה אני מעליב את הילדים בני ה12 תחליפו את ה12 ל7 יחטוף זה עם ט אזהרה כותבים ככה |
ציטוט:
לכל אחד יש את הזכות להביע את דעתו.. בכל מקרה יש חוקים שהסכמתי ויש כאלו שאני חושב שלא הכרחיים אבל לא נורא. שבוע טוב, (: |
לא נראה כאילו יש שינוי דראסטי חוץ מחוק המכרזים...
הייתי מוסיף חוק האוסר לפרסם מחירים, מי שמעוניין למכור שיציין בהודעה "מעוניין למכור להצעת מחיר ניתן לפנות בה"פ" |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ