![]() |
כמה שאלות - PHP
שלום,
בפורום דיבורים המליצו לי להתחיל ללמוד PHP. עכשיו יש לי מספר שאלות לפני שאני מתחיל להתקדם. 1. אילו תוצרים אפשר לעשות בשפה הזאת (מערכת ניהול תוכן וכדומה..) 2. אני צריך הסבר איך מתקינים את התוכנה ואת הסרבר לפי הכתוב במדריך שצויין באוסף למעלה 3. האם יש ספר שאפשר להמליץ לי עליו ? תודה.|Lol| |
1) מערכות ניהול תוכן, סקר, ד"שים, תחרות אתרים וכל מה שתחפוץ בו :D
2) אתה יכול להתקין EasyPHP שזה חבילה של הכל ביחד. אבל אני ממליץ לך לבקש חסות, כי לפעמים חסרות שם פונקציות. 3) קיים רק ספר אחד ל PHP בעברית, והוא "PHP 5 מדריך שימושי" ממליץ לך! דברים קטנים משם הם ל PHP5 והשאר ל PHP4 אז ככה שזה לא משנה, יש לי את הספר ולמדתי ממנו הרבה. |
1. בשפה הזאת, לדעתי, הדמיון הוא הגבול כמעט.
החל מתצוגות מספרים וסקריפטים שמיועדים לחשב דברים מסובכים, דרך סקרים, מערכות תגובות ומערכות ניהול תוכן וכלה במערכות DMS (קיצור של Data Managament System אם אני לא טועה) שמנהלות אתרים שלמים, ומערכות פורומים סטייל IPB (שאני כבר הצלחתי לבנות מערכת פשוטה כזאת). 2. תתקין WAMP להרצה על המחשב או שתקנה שרת אם אתה רוצה להפיץ באינטרנט את מה שאתה עושה. 3. לא ממליץ לקנות ספר. יש אחד, אבל מאוד לא מומלץ. תלמד מאתרים שמופיעים במדריכים שבFAQ (פוסט שני בהודעה הנעוצה). |
ציטוט:
וד"א זה Dynamic Managment System אבל Data גם חמוד ;P ובקשר לספר, יש לך אותו שאתה לא ממליץ עליו? כי לא ממש הבנתי אותך, אתה לא ממש ממליץ עליו ספציפית או לא ממליץ בכלל על ספר? כי יש לי אותו והוא מצוין. יש דברים שלא מוצאים במדריכים וכו'.. וחוץ מזה אפשר לקחת אותו לבית ספר לשיעור ערבית למי שיש פטור (אני אחד מהם) :D |
בכללי ספרים לא מומלץ.. וגם שמעתי שהספר היחידי שיש בארץ לא שוס..
מה, אתה המצאת את הקישור DMS? ראיתי אותו בעוד כמה מקומות.. |
ציטוט:
לא ידעתי שיש עוד שמות כאלו |: |
למה אני צריך להפיץ את זה באינטרנט ?
רק ללקוח לא? ולקהילה פה ^_^ |
בקיצור אחרי הרבה דיונים
על איזה שפה אם ממליצים מבין השניים? ASP / PHP ואם צריך ידע קודם ואיזה סליחה שאני קצת מעצבן פה אבל אני פשוט מתלבט. אשמח לתשובות מהירות |
ASP / PHP?
PHP. נקודה. ASP.NET / PHP? תלוי מה התקציב לשרת שלך בהמשך.. אם אין מגבלה קשה של כסף או שאתה תעבוד עם שרת מחו"ל (זולים בWINDOWS), אז ASP.NET לוקח בקלות. בבעיות תקציביות עדיף ללכת על PHP. |
לא הייתי ממליץ לך על ספר, כיוון שהיום לומדים דרך האינטרנט הכל!
http://php.eitan.ac.il/main.php |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ