![]() |
[PHP] האם ניתן לעשות שיהיה אפשר לצפות בסרט אך הסרט לא יורד למחשב?
שלום.
ברצוני לעשות שכאשר צופים בסרט, הסרט לא יורד למחשב... וגם נגיד המשתמש מצא את הכתובת של הסרט...איך ניתן לבדוק שהמשתמש אכן מנסה להיכנס לכתובת... כלומר כיצד ניתן לאפשר למשתמש לצפות בסרט מבלי שהמשתמש יוכל להוריד את הסרט למחשב בכל דרך שהיא? |
1. שים IFRAME עם הגנה של SESSION (נוצר בעמוד המייבא, נמחק בכניסה לעמוד הIFRAME).
זה כדי להגן קצת על הכתובת. 2. שים הגנה באמצעות HTACCESS - תעשה SESSION שאם הוא קיים אפשר להיכנס לעמוד ותציג תוכן PHP עם MIME TYPE. מקווה שהייתי מספיק ברור.. |
ציטוט:
מאיפה מוציאים אותו? |
לגבי השיטה של הסשן וזה
תקן אותי אם אני טועה אבל כל דבר שאתה צופה בו ברשת יורד למחשב לדוגמא תמונה למה היא נטענת בגלל שהיא יורדת למחשב אז שאתה מסתכל את הסירטון הוא יורד למחשב לא??? אמממ דבר זה שלא נותן להוריד סירטונים מחשב זה YOUTUBE FLIX ואלו אבל לא נראה לי תבנה משהו כזה |
זה משתמש בטעינת פלאש (או שזה JAVA), ואפשר לעשות הגנה פנימית גם אם סרטון הפלאש מורד למחשב אפשר להחליט שהוא רץ רק מURL מסויים.
|
ציטוט:
|
תכנית מה שהלקוח רואה במחשב שלו הוא יכול להקליט.
אם אתה ממש עקשן תיצור פורמט וידאו או תקודד את הוידאו בצורה שרק אתה תדע איך לפענח אותו ותיצור תוכנה שתקרא אותו ותתן ללקוח להוריד את התוכנה והוא יצפה דרכה. יכול להיות שאפשר לעשות כזה דבר עם FLASH. כמובן שאם הלקוח יהיה מספיק עקשן הוא יכול לגלות את הקידוד אבל אם עשית את זה טוב, יהיה לו קשה מאוד. |
טוב הבנו חחח
בקיצור דבר שרואים על המסך ואי אפשר להקליט לוקחים מצלמה דיגיטלית ומצלמים את המסך בסדר??? |
ציטוט:
השאלה הנשאלת היא כמה באמת רוצים לעקוף. |
את הסרטונים בYOUTUBE אפשר להוריד למחשב, את הסרטונים בFLIX ניתן להוריד.
כמו שRS אמר, כל דבר אפשר לעקוף. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:11. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ