![]() |
[שאלה] PHP וסירטונים(WMV).
נגיד שעכשיו אני בונה מערכת שאפשר להעלות בה סירטונים, אני רוצה שאחרי שהקובץ בשרת המערכת תקח ברנדומליות תמונה קפואה מהסרטון ותשמור אותה בשרת, יש איזה פונקציה לזה GD משהו?
|
GD עובד עם תמונות, לא סרטים
אתה יכול לממשק את ffmpeg שעושה את זה בצורה יפה אתה בוחר פריים רנדומלי ובודק שהוא בסדר (שזה לא סתם שחור או משהו) ומשתמש בו האמת שיצא לי לבנות כזאת מערכת כמו youtube, אם אתה צריך עזרה או משהו אל תהסס :) |
קודם כל תודה רבה על העזרה, דבר שני
מזה בידיוק ffmpeg? זה לא פונקציה נכון? class שמישהו בנה או משהו? זה עובד רק על MPG? בתודה, נבו. |
|
אבל זה DLL לPHP שאין סיכוי שבעל השרת יתקין :\
|
ציטוט:
יש לך שרת פרטי משלך שאתה יכול להתקין בו את FFMPEG אל תשכח ש FFMEPEG דורשת פונקציות שנותנות גישה ל SHELL כמו SHELL_EXEC , SYSTEM, EXEC שמבחינת בעלי שרתים רבים זה נחשב לפירצת אבטחה חמורה (למרות שאם אתה מתכנת חרא, זה לא הפונצקיה שתפיל את השרת - לא חסר אחרות) ובכל מקרה , צריך לקמפל את PHP מחדש עם המודול הנוסף שהחברה של FFMPEG ייצרה בשביל שתוכל לעבוד על פריימים ודברים כאלו ואחרים או בקיצור הקלאס של FFMPEG... מה הסיכוי שכל זה יקרה בשבילו ? אין סיכוי רק אם הוא ייקנה שרת ויימצא מישהו שיודע לקמפל את PHP עם המודול של FFMPEG (רובם פשוט מורידים, מעלים לשרת ומאנקלדים את זה באפאצי) אבל קבל ח"ח על הידע... (אתה מפתיע אותי לטובה - כל הכבוד.) |
אז מה אין שום סיכוי???
אני חייב את זה למערכת מה אני אעשה :( :( :( :( :( |
ציטוט:
|
לקנות כוונה מחשב שלם זה מה שאתה מתכוון?
אין שום דרך אחרת? |: |
ציטוט:
בפעם האחרונה שבדקתי ל FFMPEG אני תמיכה ב PHP על גבי שרת WIN ככה שאתה לא יכול להוריד ולעשות נסיונות על המחשב אתה חייב שרת LINUX. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:23. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ