הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   קידום ושיווק אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=52)
-   -   יש לכם גוגל אדסנס? בואו לקבל מוטיבציה בסך חצי מיליון דולר (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=37270)

satan 03-01-07 09:04

יש לכם גוגל אדסנס? בואו לקבל מוטיבציה בסך חצי מיליון דולר

מוטיבציה מאוד נחמדה, זהו סרטון בן 25 דקות שבו מישהו (לא זוכר את שמו) התחיל מה-2.10.2005 והרוויח בטוטל 526,744$ ממש כל הכבוד לו!

בהתחלה הסרטון מראים את הרווחים המגוחכים שלו 0$ או 0.93$ וכו'.. אבל אז יש עליה ולפעמים ירידות וכו' עד שהוא מגיע ל 2-3 אלף דולר ביום!

הסרטון אמיתי לגמרי וכדאי לכם לנצל אותו לשם השוואה בינו לבניכם להבין מה אפשר לשפר וכו'.

שימו לב שזה נוגד את החוקים של גוגל אדסנס לפרסם את הסטיסטיקה אלא אם כן מצנזרים את הקליקים CTR ו-ECPM אך הוא בסופו של הסרטון רק לחלק עם הרווחים הנמוכים הוריד את הבלוק הצהוב הענקי שהסתיר את הסטטיסטיקה הזו ואפשר ללמוד משם שיש לו בהתחלה CTR של 15% עם הרבה קליקים ביחס לכמות הצפיות בגלל אותו CTR וגם על פי חישוב מהיר אפשר לראות שהPPC (עלות לקליק) שלו בהתחלה עומד על 17 סנט בלבד!

קישור לסרטון:
http://files1.reesereport.com/vrevideo.html

תהנו ותקבלו מוטיבציה!!! :-)

CSite.co.il 03-01-07 10:14

תראה, המצב בטטה!
השבוע היה לי מאיזשהו אתר 81 לחיצות והוא הרוויח רק 13$, לעומת אתר אחר שלקח לו שבועיים לצבור לצבור 83 לחיצות והוא הרוויח 41$, תראה איזה הבדל משמעותי.
זה מתסכל על העניין של ברווחים!

בקשר לסרטון -
תראה את כמות הכניסות שלו ליום כשהוא מרוויח מעל 2000$, מעל 100 אלף..
אבל כל הכבוד על הסרטון =)

Roy972 03-01-07 13:04

תארו לעצמכם מה שאנשים עושים בחודש (ממוצעים +) שזה 10 אלף ש"ח בערך הוא עושה ביום אחד ,
אדיר !

satan 03-01-07 13:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MnM (פרסם 399451)
תראה, המצב בטטה!
השבוע היה לי מאיזשהו אתר 81 לחיצות והוא הרוויח רק 13$, לעומת אתר אחר שלקח לו שבועיים לצבור לצבור 83 לחיצות והוא הרוויח 41$, תראה איזה הבדל משמעותי.
זה מתסכל על העניין של ברווחים!

בקשר לסרטון -
תראה את כמות הכניסות שלו ליום כשהוא מרוויח מעל 2000$, מעל 100 אלף..
אבל כל הכבוד על הסרטון =)

הכול תלוי בתחום של אתרך! אם יש לך בלוג מצליח על אחסון אתרים עם הרבה גולשים איכותיים באמת אז אתה תרוויח הרבה, לאומת זאת אם יש לך אתר בתחום MYSPACE (פופולארי בחו"ל) גם עם 10 אלף יחודיות ביום מרוויחים 10 אגורות ללחיצה וגם זה במקרה הטוב.
יש בעלי אתרים עם נישה של MYSPACE בחו"ל והם מרוויחים 300 קליקים ביום ולא עוברים את ה-10$.. שזה ממש כלום.

אני לאחרונה רואה שיפור גדול בעלות הקליקים אך אין לי הרבה קליקים בגלל שאין תעבורה רבה.

Roy - אתה צודק אבל זה לא בלתי אפשרי... אם אתה עובד טוב עם אדסנס אתה יכול לא רק לכסות על השקעות כמו אחסון דומיין ישראלי (אפילו) ועוד, אלא גם תוכל להרוויח כסף לכיס האישי ואם אתה חכם תשקיע כסף בשיווק ופרסום האתר וכך תרוויח עוד יותר כסף אם יהיו לך יותר גולשים שימצאו באתר שלך כאתר עינייני.

dvirhazout 03-01-07 15:06

מעניין איזה אתר זה...
ממש מדהים! 4200$ ליום... מרשים ביותר!!

אני יכול להזדהות איתו רק במשהו אחד- הרווחים אכן עולים עם הזמן (מנסיון עם pseffect.com)...
צריך פשוט פרסום טוב וחומר טוב באתר ולא סתם זבל..

Guy 03-01-07 22:09

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dvirhazout (פרסם 399556)
מעניין איזה אתר זה...
ממש מדהים! 4200$ ליום... מרשים ביותר!!

אני יכול להזדהות איתו רק במשהו אחד- הרווחים אכן עולים עם הזמן (מנסיון עם pseffect.com)...
צריך פשוט פרסום טוב וחומר טוב באתר ולא סתם זבל..

זה לא אתר אחד, הוא אמר שיש לו מאות

ofir12 04-01-07 19:11

זה מוכר. זה לא אמיתי. הבנאדם מקדם ככה ספרים שהוא כותב על טיפים לאדסנס טיפים שאני קורא להם " איך לעוף בצורה המהירה ביותר מאדסנס ".

satan 04-01-07 19:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ofir12 (פרסם 400301)
זה מוכר. זה לא אמיתי. הבנאדם מקדם ככה ספרים שהוא כותב על טיפים לאדסנס טיפים שאני קורא להם " איך לעוף בצורה המהירה ביותר מאדסנס ".

אל תדבר שטויות, זה אמיתי לגמרי - יש אנשים שלוקחים את העבודה הזו ברצינות ומשקיעים בה במשרה מלאה וגם מתוגמלים כראוי!

אם תחשוב על זה זה הגיוני לגמרי הרי הם עובדים 8 שעות ביום כמו במשרה רגילה על פיתוח אתרים מציאת נישות וכו', מומחים באדסנס גם משיגים את ה-10$ לקליק בממוצע מנישות מאוד חזקות.

ofir12 04-01-07 19:42

מאיפה אתה יודע?
אתה בכלל חדש באדסנס לפני חודשיים שאלת איך משלמים לאלה שנרשמים?
אז אל תגיד שאני מדבר שטויות אני כבר באדסנס 4 שנים וזה מסתובב כבר המון זמן וזה פשוט זיוף !
אני מנהל בקהילת אדסנס הכי גדולה בעולם היום שזה בדיגיטלפוינט אני לא יפרסם כתובת כי זה ויבולטין. אבל אני מאמין שאתה מספיק חכם להריץ את זה בגוגל.

O-B 04-01-07 20:02

וואי כמה הוא מדבר...
התחלתי להריץ את הסרטון :D..

אבל באמת יפה.. חצי מיליון דולר בשנה.. (נכון?)..
הלוואי עלי.. :)..

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:34.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ