![]() |
כמה זמן לקח לכם ללמוד שפת תיכנות | כנסו |
כמה זמן לקח לכם ללמוד שפת תיכנות
נגיד HTML כמה זמן לקח לכם ללמוד אותו ברמה בסיסית שתוכלו לעשות טופס יצרת קשר או כל דבר אחר ותמליצו לי על ספרים קניתי את הספר HTML 4 ואני רוצה ללמוד PHP איזה ספר לקנות? ועם כדי לקנות ספר? תודה |
לי לקח משהו כמו חצי שנה ללמוד HTML (בגיל 10)
PHP לקח לי שנה ועדיין לומד.. ובקשר לספרים, אם התכוונת לספר HTML 4 של הוד עמי, מהדורה רביעית בתקן XHTML אז זה ספר מעולה! וספר ל PHP יש רק אחד, שנקרא "PHP 5 מדריך שימושי", יש לי את שני הספרים, מאוד טובים. אבל אני ממליץ לך ללמוד מהאינטרנט קודם. |
בשביל לעשות תופס יצירת קשר אתה לומד את זה ב10 דקות, בשביל ללמוד דברים כאלה פשוטים לא צריך לקנות ספר, אלה אם אתה רוצה כבר ללמוד דברים יותר מסובכים.
וחוץ מזה יש הרבה שלמדו שפות תיכנות רק מהאינטרנט בלי ספר. אני לומד גם מהאינטרנט וגם עם 2 ספרים אחרים אבל VB. (אני כבר לומד VB יותר מחצי שנה) |
בטוח שהוא לא יצליח ללמוד "תופס", אבל "טופס" אולי כן ;)
|
חחחח ערכתי
עוד תגובות בטח אני הקנה ספר PHP יש לי את HTML 4 אבל אין שמה XHTML יש שמה נושא של מעבר מ HTML ל XML |
אתה מדבר על ספר עם כריכה אדומה-לבנה שיש בו תמונה של דודבנים?
ורשום בגדול HTML4 ואז למטה "מותאם לתקן XHTML", ועוד יותר למטה "מהדורה רביעית, למתפחי אתרים באינטרנט"? |
קודם תלמד HTML טוב..
אחרי זה תדאג לבסיס ותחפש ספר ל PHP למרות ש LOSNIR כבר הביא לך את התשובה. משוגע.. בקשר אלייך, אני אשמח אם תיצור איתי קשר כשאתה רואה את ההודעה באייסייקיו 228369, שמעתי שאתה מתכנת טוב, אני צריך מישהו. |
תלמד באינטרנט תאמין לי יש מלא מדריכים חבל על הכסף.......
|
ציטוט:
לא זה לא מותאם ל XHTML זה הרגיל "המדיך השלם HTML 4" ככה קוראים לו אבל XHTML כבר למדתי מאתרים |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ