![]() |
מישהו היה פה בתאילנד בחנות של Pioneer ?
בקרוב אבא שלי טס לתאילנד והבאתי לו רשימה של דברים
בין הרשימה נמצאים הדברים הבאים של Pioneer 2 קומפקט דיסקים Pioneer CDJ200 אוזניות Pioneer HDI-1000 רציתי לדעת עם יש בתאילנד חנות של Pioneer שאפשר לקנות ממנה את הדברים האלה (ציוד לדיג'יי) ואם מישהו היה בחנות כזאת שם אשמח לדעת עם כדאי לקנות שם או בארץ. ערב טוב, ירון. |
קנה כבר את ה800mk2 ... המחירים שם בריצפה... אתה יכול להשיג שם במחיר בארץ שאתה קונה
100X2 700X1 שם אתה תקנה mk2X2 600X1 קיצר מחירים סבבה לגמריי יש בתילאנד.. אבל גם איכות לא משהו... הגירסה האירופאית של פיוניר הרבה יותר טובה... בכל מקרה... הרכבתי לך משהו חמוד pioneerMK2 או denon 3500 מיקסר; הייתי אומר לך ללכת על הdjm 800 אבל לא נראה לי יש לאבא שלך תקציב לזה... אז לך על ה600... תביא אחד שחור למה לארץ מייבאים רק כסוף אז שלך יראה מיוחד |Lol| קנה אם כבר אוזניות אז סנהיייזר 204 שהם חמודות לא יקרות מידי ונוחות לא תעבור את ה10 אלף עם כל זה |
ציטוט:
יש לי כבר פלטה ורמקולים אני רק רוצה קומפקטים חדשים ואוזניות כמה זה יעלה לי בערך בתאילנד... רק האוזניות והקומפקטים בארץ הקומפקטים והאוזניות עולות 7,439 שקל |
אני הייתי בחנות זה נמצא בבנקוק קניתי מערכת לאוטו
שבישראל עולה 4500 קניתי ב 2000 ש"ח ויש אחריות מפיוניר. |
ציטוט:
http://www.mbk-center.co.th/th/Floor/floor1.htm (יש לכם מספרים למעלה זה הקומות) אבל יש שם רק חנות של ג'מיני Gemini יש מצב שיש שם גם פיוניר אבל לא שמו אותה או משהו |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:11. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ