![]() |
צריך עזרה בקנית מחשב
אנשים תגידו בבקשה זה מחשב טוב לקנות?למשחקים ...לבנית אתרים...גרפיקה ועוד.הוא יתאים לי?
http://img179.imageshack.us/img179/8466/3599nl3.jpg |
למשחקים הוא קצת פחות
|
דיסק קשיח גרוע ביותר ...
Hitachi מרעישים כמו טרקטור .. יש לי אחד כזה וחוויתי את זה על השרי ואני לא הראשון ובטח לא האחרון ליפול עליו .. בנוגע ללוח אם - בדוק טוב טוב איזה לוח אם אתה מקבל . כמובן שמומלץ להעלות את כמות הזיכרון לג1024 . זיכרון DDR 2 667 הוא מצויין :) המעבד טוב , למרות שהייתי הולך על הסדרה החדשה core 2 duo E6300 ... יש לו יותר FSB , יותר מהירות ויותר עוצמה .. שים לב שאצלך יש רק 800FSB ובחדשים יש כבר 1066FSB .. שווה להשקיע קצת יותר , כדי לקבל אמינות ומהירות לאורך השנים ... הכרטיס מסך די חלש ופשוט .. אני עצמי חושב שבמחירון יבואן שלי ראיתי אותו ב 400-600 שקלים אולי קצת יותר .. אני אישית ממליץ לך להעלות לפורום תקציב ואני אשמח לבנות עבורך מחשב שיהיה בנוי מרכיבים איכותיים ואמינים :) כמובן שמתחת ל 5000 שקל על מחשב חזק באמת , אין על מה לדבר ... |
נגיד נלך על 5000 -6000 שקל.
|
מחשב חלש יחסית למחיר.
|
אתה רוצה מחשב למשחקים קח פה..
מה שאתה מראה זה משבוט שלא מתאים למחיר בכלל. http://www.wallashops.co.il/shopmind...asp?pi=1EK5945 בלי מסך מחשב מצויין יצא לך 4000 ש''ח. תוסיף בשידרוגים כרטיס זיכרון 2GB DDR2 כרטיס מסך תעשה הכי חזק.. Fx 7300 512M DVI T.C את המעבד תשדרג ל Conro E6300 4M למרות שמה שמגיע עם המחשב ממש חזק אבל זה בכלל. דיסק קשיח 160GB תשדרג. יוצא כמעט 4000.. כל השאר בחירה שלך.. כמו לוח אם וכו'.. אבל לא חייב בכלל המחשב מגיע עם ASUS. וזהו.. תקנה עוד מסך מוואלה באיזה 900 ש''ח.. ואחלה מחשב יש לך.. אתה לא תצטער.. אני 99% הולך לעשות את זה. |
השאלה אם כדאי לקנות מחשב באינטרנט...כי אם קורה משהו לך תמצא את החנות...
|
ציטוט:
המפרט שהבאת פשוט גרוע חבל. |
אני אישית חושב, שרק על מחשב שאתה רוצה שיהיו לך ביצועים מצוינים לגראפיקה \ משחקים כבדים צריך להשקיע 7,000-7,500 לא כולל מסך.
ובקשר למחשב שהבאת פה מחשב דיי חלש למשחקים כיאילו משחקים כמו cs:s ומשחקים בסגנון יעבדו אצלך דיי טוב, אבל משחקים שיצאו בקרוב לא יעבדו בצורה מושלמת |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ