![]() |
מעוניין ברייסלר
שלום לכם!
אני מעוניין ברייסלר הצעות עד 60 ש"ח לחודש עוד משהו שרציתי שתרשמו זה אם אפשר לשלם בכרטיס אשראי דרך האינטרנט? תודה מראש |
למה מחקו את כל ההודעות שהיו כאן?
|
כי כנראה הם לא עמדו בדרישות שלך
בכל מקרה, החבילה שאני יכול להציע לך במחיר הזה: הצעת מחיר מבית Storing Storing - פתרונות אינטרנט Storing עסק פטור ומספקת קבלות. Storing בעלת וותק של 4 חודשים. Storing מספקת שירותים רבים: אירוח אתרים, רייסלרים, שרתי משחק, דומיינים, שרתי רדיו ומירק. Storing נותנת 5 שעות ניסיון לבדיקת השרת החבילה: שטח אירוח: 1 גיגה תעבורה: 100 גיגה. מחיר: 60 שקלים לחודש. *יש פאנל ניהול בעברית *הנחה בקניית שירותים נוספים בקשר לכ.א אנחנו לא נותנים שירות של סליקה ישירות, אך במידה ואתה מעוניין רוב הבנקים נותנים אפשרות להעביר דרך האינטרנט כסף מבנק לבנק. מוזמן ליצור עימי קשר לעוד פרטים (: יום טוב, ברק. |
דווקא היה אחד שכן עמד. אבל עכשיו אני לא זוכר איך קראו לו
|
נשלחה הודעה פרטית.
|
אלירן תן לי בבקשה את המייל שלך
פשוט אני לא יכול לשלוח עדיין הודעות פרטיות תמשיכו לתת הצעות מי שיש לו תודה |
הצעה מבית לייטסרב-שרתים במהירות האור!
הצעה בסכום:60 שח לחודש-לפי בקשת הלקוח בסכום הזה תקבל: 2GB אחסון על השרתים שלנו 250GB תעבורה חודשית אשמח אם תתקשר אליי לסלולרי 0542089064 תודה |
ציטוט:
במחיר שביקשת אוכל להציע לך: אחסון : 1.5 גיגה. תעבורה : 75 גיגה. אפשרות לתשלום באמצעות כל כרטיסי האשראי. |
שלום שי ,
אני ישמח להציע לך , 1 גיגה איחסון 100 גיגה תעבורה כל השאר ללא הגבלה. מחיר חודשי : 60 ש"ח * אין אפשרות לשלם בכרטיס אשראי. בברכה , |
3 ג'יגה
300 ג'יגה תעוברה ב60 ש"ח לחודש בלבד נתין לשלם באמצע העברה/הפקדה בנקאית או שליחה בדואר במידה ואתה מעוניין צור קשר באמצעות אחת הדרכים המוצעות בחתימה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ