![]() |
טמפ? האם זה נחשב לבסדר או לא?
שלום,
לאחרונה המחשב שלי פולט די הרבה חום...רציתי לדעת אם הדבר הבא נורמאלי - יש לי ככה - מאוורר גדול בסוף המארז, מאוור במקום של ההארדיסק, מאוורר על הכרטיס מסך ועל המעבד - קירור מים פנימי וכן בין הקירור למעבד כל כמה זמן - שם משכה מיוחדת שגורם למעבר חום להיות מהיר יותר, 2 מאווררים בספק, המארז פתוח (צד שמאל שלו פתוח). המאווררים לא סתומים לא כלום (אני כל שבועיים מוציא את המחשב למרפסת ומרסס על כולו עם ספרי לחץ אוויר בכל מקום כדי להוציא אבק). הטמפ' כאשר המחשב במצב רגיל (ללא הפעלת משחקים) - motherboard: 37 cpu: 62 gpu: 58 gpu memory: 54 wdc wd1200JD-00GEB0: 41 מעלות צלזיוס. אציין - כרטיס מסך - radeon 9800 - נאמר לי שהוא פולט מלא אבל מלא חום. ניצול - ram - 417 מגה. cpu - 4-5 אחוז עם קציפות מידי פעם אבל בכללי ככה. בדקתי TMP עם אוורסט. האם זה נחשב לנורמאלי? או לא? תודה לעוזרים. |
חם חם חם חם ועוד עם כל הקירור הזה שיש לך יש לי 4 מאוררים בלחץ והמעבד שלי לא עובר את ה40 מעלות!
ואתה יכול לטגן עליו חביתה או משהו :D חח |
ציטוט:
תקנה איזה קירור מים יותר טוב או משהו אחר... |
הקטע הוא שאני לא מבין למה הוא כל כך חם...
אני לא מפעיל משחקים... עובד - putty cmd (פינג לשרתים כל הזמן). מייל - outlook icq - לא חושב שצריך להסביר. winamp - שירים מן הסתם. mysql - לכמה דברים קטנים שלי, ליתר דיוק sqlevel. mcafee - פיראוול. avg - אנטי וירוס. spybot - נגד ספיאוור. ewido - נגד ספיוואר. netlomiter - תוכנה שאומרת מה משתמש בפס אינטרנט. זה הכל...אין דברים ברקע (רק דברי מערכת) והכל לוקח ניצול - ram - 417 מגה. cpu - 4-5 אחוז עם קציפות מידי פעם אבל בכללי ככה. אז למה כזה חם? |
תן למחשב להרגע איזה שעה וחצי שיתקרר ואז תפעיל מצב בטוח ותגיד מה הטמפ' אם היא נמוכה סימן שיש לך יותר מידי תוכנות במחשב שמחממים את המעבד אם הוא עדיין חם תקנה איורור חזק יותר :).
|
כל עוד זה 52 זה בסדר אם זה יותר זה חרה
|
ציטוט:
ציטוט:
מממ אבל עם כזו כמות קירור מה דעתכם? אציין, לפני חצי שנה ככה הטמפ' הייתה נמוכה יותר, בזמנו היו אותם כמות של מאווררים אך ללא הקירור מים. |
ציטוט:
|
תגיד,
הקירור מים מקרר את מה? את הכבלים? :\ קירור גז ל FORNT PANEL נכון? וקרח יבש כמובן לכבל SATA.. :| |
הקירור מים יושב על המעבד בלבד...
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ