![]() |
[ActServ.net] לרגל השרת החדש שנוסף, מבצעים לאירוח אתרים
שלום לכולם
מי שלא מכיר אותי עדיין, שמי עומר ואני מנהל חברת ActServ.net אנו קיימים בשוק מעל לשנתיים ומתעסקים ברוב תחומי ההוסטינג בארץ במערך שרתי האיחסון שלנו כרגע פועלים שני שרתי קסאון שמיועדים לספק ללקוחותינו את האיכות המקסימלית שלה יזדקקו בעקבות עומסים בזמן האחרון, הוחלט לצרף שרת מדגם P4 למערך איחסון אתרים זה עקב כך, אנו יוצאים במבצע 25% הנחה על כל חבילות האירוח בשרת איחסון זה להלן חבילות ה WEBHOSTING בשרת אירוח האתרים החדש חבילת לייט שטח: 150 מגה תעבורה: 20 ג'יגה הגבלת גודל פר מסד נתונים: פורומים לא מורשים בחבילה הזאת שאר הנתונים ללא הגבלה מחיר חודשי: 30 ש"ח מחיר לאחר הנחה: 20 ש"ח חבילת מתחיל שטח: 300 מגה תעבורה: 30 ג'יגה הגבלת גודל פר מסד נתונים: 80 MB שאר הנתונים ללא הגבלה מחיר חודשי: 40 ש"ח מחיר לאחר הנחה: 30 ש"ח חבילת בינוני שטח: 500 מגה תעבורה: 50 ג'יגה הגבלת גודל פר מסד נתונים: 100 MB שאר הנתונים ללא הגבלה מחיר חודשי: 50 ש"ח מחיר לאחר הנחה: 35 ש"ח חבילת מקצועי שטח: 1000 מגה תעבורה: 100 ג'יגה הגבלת גודל פר מסד נתונים: 200 MB שאר הנתונים ללא הגבלה מחיר חודשי: 85 ש"ח מחיר לאחר הנחה: 65 ש"ח המבצע הנ"ל תקף ללקוחות חדשים אך ורק עד סוף חודש אוקטובר או עד התמלאות השרת למחירים המלאים על גבי שרתי ה XEON www.actserv.net/webhosting.php *** לחברת ActServ.net יש את הזכות לשנות את מחיר החבילה בכל עת. לפרטים נוספים ויצירת קשר 0547773442 omer@actserv.net תודה ושנה טובה עומר ActServ.net |
בחבילת מתחיל , רשום 000 מגה טעית תקן חעחע...
חוץ מזה אחלה מחירים ואחללה חברה הייתי מאוחסן אצלהם יותר משנה ולא היו שום תקלות !!! |
בהצלחה :)
|
תוקן
תודה |
מחירים טובים!
שיהיה בהצלחה! |
בהצלחה נשמע טוב..
|
בהצלחה ,
יש אפשרות לגודל מסד ללא הגבלה ? [תלוי לפי חבילה כמובן] |
מחירים מעולים.. בהצלחה!.
|
ציטוט:
בעקרון אנחנו מגבלים פחות או יותר כל גודל של מסד, אבל התמחור הוא שונה (יש לנו אתרים גם עם 600-700 מגה של מסדים, אבל התמחור שונה כמובן..) ותודה לכולם |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ