![]() |
חברת Servage ואני
שלום לכולם ...
לפני כחודש וחצי בערך רכשתי איכסון לשנה בחברת www.servage.net הכל היה טוב ויפה עד שב 18.9 הם קיבלו קריז (סיבוב :S ) וסגרו לנו את החשבון מסיבה : A Servage system administrator has made the following note to your account: ------- Note ------- Suspended for distributing child abuse pictures (underage sex images). ------- Note ------- If you have questions or concerns kindly submit a support ticket via the control panel and we will get back to you as soon as possible. This can be done via the "Support & Notifications" link in control panel. עכשיו,כל השטויות האלו בכלל לא נכונות! לאתר שלי לא מעלים את הדברים האלה! יכול להיות איכשהו שמישהו העלה את התמונות אבל לא לפורום,זאת אומרת לקח את הקישור והעלה~! אבל זה ממש רחוק מלחשוב על זה,גם על כל תמונה מתווסף קרדיט ממש גדול של האתר עם כתובת וסיסמת האתר . בקיצור,שלחתי אליהם מספר אמיילים בחזרה,אף אחד לא עונה לי לא מתייחסים. זאת אומרת,שילמתי 70 דולר ועכשיו אני צריך לחפש אותם? זה קרה למישהו איתם?מה אני יכול לעשות?למי צריך לפנות? זה משתק לי אתר שלם ..|כאן..שם| |
כמה שזה מצער, אנחנו לא יכולים לעזור לך מכיוון שאנחנו לא מספקים תמיכה לחברות איחסון. כולל כאלה שלא דוברי עברית, לפי מה שהבנתי המייל.
אתה תצטרך לסגור את זה מולם, אנחנו לא סוגרי חשבונות. הנושא ננעל. לא קיבלת אזהרה הפעם אבל שים לב שזה לא יקרה שוב! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ