![]() |
איזה לפטופ כדאי לקנות ?
אני מחפש לקנות לפטופ טוב שיהיה לי כמחשב ביתי ..
זאת אומרת כאילו שאני נוסע לאנשהו לקחת אותו איתי ויהיה נוח לסחוב אותו אני צריך זיכרון גבוהה דיסק קשיח לפחות 120 ג'יגה כרטיס מסך טוב שיהיה אפשר לשחק איתו במשחקים דיוידי \ צורב כולל כרטיס רשת התקציב שלי הוא עד 10,000 ש"ח אני מעוניין לקנות מחשב חדש, אשמח לקבל מפרטים פה. :] |
הועבר + אזהרה.
|
ציטוט:
|
בד"כ לפטופ זה לא משהו שמרכיבים לו מפרט אנשים יחידים, אלא בא ממותגים גדולים כמו hp,dell,ibm, וכו'...
תן לנו פה דגמים שראית ואנחנו נעזור לך לשפר. אתה יכול לראות דגמים באתרי קניות כדוגמת וואלה שופס, נענע שופס, וכו'... חג שמח. |
ציטוט:
לא נכון כל כך... אני בניתי מפרט ללאפטופ שלי יש חברות שמאפשרות את זה.. עקרונית המחשב שלי הוא ככה : גיגה זיכרון DDR2 80 גיגה הארד דיסק פנימי + 60 גיגה הארד דיסק חיצוני (USB2.0 לגיבויים) פנטיום 1.6 סנטרינו (סונומה החדש) כרטיס מסך INTEL GM915 UP TO 128MB צורב דיוידי NEC כרטיס רשת תומך עד 108MBPS (אין כמעט נתבים שתומכים בזה אבל בעתיד הקרוב יהיה) מסך 15.4 אינטש רחב... יציאות : מסך חיצוני, LAN, מודם 56K רגיל,3X USB2.0 , FIREWIRE , PCMCIA , TVOUT , ועוד כרטיס מכניסים לתוכו זיכרון של מצלמה דיגיטלית (במקום לחבר תמצלמה למחשב זה קורא ישר מהכרטיס) - לא זוכר איך קוראים לזה... וכל זה במחיר של 5100 ( במקום 8 וחצי).. |
ציטוט:
אני אשמח לראות. (פשוט אף פעם לא שמעתי על זה מהסיבה הפשוטה שכל החברות הגדולות מביאות מוצרים -קומפלט- מהמפעל כשהם סגורים הרמטית. אף אחד לא יפתח את הלפטופ בשביל להחליף חצי ממנו בגלל שביקשת. כי רוב החלקים מולחמים בלוח אם ואין אפשרות לשנות אותם (אני לא מדבר על כל החלקים..אלא על הרוב העיקריים...כמובן שאפשר להחליף לדוגמא את הדיסק קשיח...אבל אם אתה מצפה לבוא למוכר עם נייר ביד ועליו מפרט, אתה צריך לקוות שיהיה לו נייד שתואם לזה. אחרת זה חסר תועלת)) |
ציטוט:
כל השאר כולל המעבד והזיכרונות זה אותו עיקרון על מחשב רגיל ואם אתה באמת מעוניין אתה מוזמן ליצור קשר ואני יכול להפנות אותך לאנשים הנכונים אני עובד מהחשב הנייד שלי (כמתכנת) ובגלל העבודה שלי, יש לי דרישות ממחשב ולכן מה שחברות מביאות, לא תמיד מתאים עבורי וגם אם כן, המחיר שלהם בדרך כלל מאד יקר. יש לי אפשרות להרחיב את האחריות עד 3 שנים. ד"א ---- לא משנה מה קורה אל תקנה מחשב נייד של IBM, מ 2 סיבות : מאז הדגמים של T40 כל פס הייצור נמכר לחברה סינית\יפנית שנקרא LEVENO חלקים דיי חרא + לגבי האחריות IBM דופקים לך את הנשמה...(נהרס לי מחשב נייד - נשפך עליו מים - הצעת מחיר מ IBM 6 וחצי אלף שקל תיקון כשמחשב חדש מאותו דגם עולה 4 וחצי + הם החליפו כל חלק אפשרי למרות שיש חלקים שהם תקינים בתוך המחשב). בכל מקרה, עשיתי סקר מאד גדול לפני שקניתי את המחשב... תקשיב לי, לא תצטער. |
RS324, אם אתה מדבר על Barebone אני מציע לך לשתוק.
והמפרט שלך ענתיקה. |Rolleyes| |
HP Pavilton 5282
מחשב שאני בעצמי מחפש כבר מליון שנה המחשב הכי טוב לנסיעות ומשחקים |
ציטוט:
אין לי מושג מה Barebone אומר..... והמפרט שלי לא ענתיקה בכלל... נתחיל בזה שקניתי את המחשב לפי כמה חודשים טובים כש SONOMA רק יצא... דבר שני... זה מה שהכסף איפשר לי לקנות.... ואני מוכן גם היום...אם אתה מוצא לי מחשב שהוא יותר טוב במחיר הזה שיש לו כל מה שיש למחשב ויותר באותו מחיר..אני משלם לך... רציתי בהתחלה לקנות עם ליבה כפולה...אבל זה היה חדש במחשבים ניידים ויקר מידי עבורי כמובן שמדובר במחשבים ניידים.... מחשב ביתי זה כבר סיפור אחר. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ