הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   ביקורות על המתכנת butbul/betzefer (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=3102)

A1ex 25-10-05 20:43

ביקורות על המתכנת butbul/betzefer

לפני שאתם מתחילים ליקרוא,כמה דברים שאני רוצה להגיד לכם:
אם אתם מתכוונים להגיב להודעה אז תשתדלו ליקרוא את כולה,אני יודע שזה ארוך אבל תיקראו את זה כי אני לא רוצה להגיע למצב שתשאלו שאלות שעניתי עליהם.
זה הכל.

לפני בערך חודש מתכנת בשם בית ספר(קראו את הכותרת) פירסם אשכול שהוא מחפש איחסון תמורת תיכנות אתר או מערכת ב-php(לא זוכר בידיוק מה).אחרי שדיברתי איתו אמרתי לו שאני יתן לו את האיחסון תמורת תיכנות אתר חדש שלי ולא ידעתי מתי אני יפתח את האתר אז אמרתי לו בנתיים שאני יפתח לו את האיחסון ואחרי זה שיתכנת לי כשאני יצטרך,הוא כמובן הסכים לזה.אחרי איזה שבוע הוא אמר לי שהוא לא יוכל לתכנת אתר שלם כי זה יותר מדי בישבילו אז הוא הציע לי לתכנת מערכת אחת,אז אמרתי לו בסדר אין בעיה,נסתפק במערכת אחת.בידיוק באותו זמן חשבתי על שידרוג המערכת של האתר שלי(הוספת מספר דברים)וחשבתי שהנה עכשיו אני יוכל להשתמש בתיכנות שהוא הבטיח לי אז אמרתי לו את זה והוא כמובן הסכים,הוא ביקש לתכנת את זה בסוכות אז הסכמתי.בין השיחות שלי איתו באיסיקיו אני מגלה דרך הוסטס שבכלל לא קוראים לו טובי כמו שהוא אמר לי בהתחלה אלא נדב(betzefer=טובי)שאלתי אותו למה הוא סתם עבד עליי אז הוא אמר לי שכולם יורדים עליו בגלל שהוא קטן ועוד כמה שטויות שלו שאני לא זוכר אז אמרתי לו בסדר לא איכפת לי שאתה ילד קטן(שעכשיו אני מצטער על זה)העיקר שאתה יודע לתכנת.לאחר ששלחתי לו את כל הקבצים של האתר שלי+גיבוי מעודכן של המסד+PSD(אם אני לא טועה) ואחרי כמה ימים של תיכנות הוא פונה אליי ואומר לי שהוא מרגיש מנוצל אז אמרתי לו תיפנה לאגודה למלחמה לילדים שמרגישים מנוצלים(חשבתי שהוא צוחק אז ככה גם דיברתי איתו) ואחרי שהבנתי שהוא רציני אמרתי לו שזה לא מעניין אותי מה הוא מרגיש,סגרנו על משהו אז תקיים את זה.עכשיו אני מנסה לדבר איתו אז הוא פתאום לא עונה ומתעלם ואחרי שנכנסתי למספר אחר שלי ודיברתי איתו פתאום הוא ענה(צירוף מקרים).בקיצור כל מה שאני רוצה להגיד לכם זה שכל מה שהוא אמר לי בהתחלה שהוציאו לו שם רע וכל החרא הזה אז עכשיו אני מבין למה,הוא סתם ילד קטן,אין לו בכלל מושג מה זה אומר אחריות כל הקבצים של התיכנות שלי נמצאים אצלו,אל תתפלאו אם תיראו קודים של טל אביאל בתיכנות של אתרים שלו הבאתי לו אפילו את הסיסמת אדמין של האתר שלי נתתי לו.מציע לכולם להתרחק ממנו!!!!אולי יהיה כאלה שיגידו שאיחסון לא שווה תמורת שיפור המערכת שלי אבל אנחנו סגרנו על משהו והוא ידע לאן הוא נכנס אז זאת בעיה שלו שהוא הסכים לא חייבתי אותו ולא כלום.

Spooky 25-10-05 21:05

אני יגיד ככה קראתי הכל!
לדעתי תמורות לא פועל ולא יפעל כמעט לעולם!
רואים תוצאה משלמים
רואים חצי תוצאה לדעתי גם אפשר לשלם
אבל לתת לו איכסון לתת לו את כל הקבצים המערכת כל מה שאתה צריך שהוא יתכנת לך והוא נעלם לך זה גם חוסר אחריות מצידך ממתי נותנים את כל המידע רואים קודם שהוא תיכנת את האתר ואז שיתכנת בנוסף את המערכת.
מצטער על חוסר הבקיעות בתיכנות אם אני טועה!
דבר שני הוא אמר לך הוא ילד קטן רק על זה שהוא שיקר לך אני במקומך אומר לו תודה רבה יום טוב לך קח גיבוי בשעה הקרובה החשבון שלך נסגר ויום טוב...
בנאדם משקר לך ואתה נותן לו זה פשוט טעות שלך שאתה ממשיך לתת בו אמון
יום טוב,
Spooky

Omri Shalev 25-10-05 21:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Spooky
אני יגיד ככה קראתי הכל!
רואים תוצאה משלמים
אבל לתת לו איכסון לתת לו את כל הקבצים המערכת כל מה שאתה צריך שהוא יתכנת לך והוא נעלם לך זה גם חוסר אחריות מצידך ממתי נותנים את כל המידע רואים קודם שהוא תיכנת את האתר ואז שיתכנת בנוסף את המערכת.
דבר שני הוא אמר לך הוא ילד קטן רק על זה שהוא שיקר לך אני במקומך אומר לו תודה רבה יום טוב לך קח גיבוי בשעה הקרובה החשבון שלך נסגר ויום טוב...
יום טוב,
Spooky

וואלה אתה צודק...

Dvirs.Net 25-10-05 21:09

למרות שזו תמורה עבור משהו תבקש המלצה ועבודות רציניות שלו.
כך תוכל לראות במי מדובר, האם בליצן או במתכנת מקצועי שיודע מה זה אחריות ובכלל תכנות.

שיהיה בהצלחה ושלא תדע צרות :)

A1ex 25-10-05 21:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Spooky
אני יגיד ככה קראתי הכל!
רואים תוצאה משלמים
יום טוב,
Spooky

זה לא כל כך פשוט,אני לא יכול לישלוח לו עמוד עמוד.

mlnn 25-10-05 21:14

מה זה? הוא בן 10? הבנאדם ממש לא בוגר. (ורציני).
טוב נו, לומדים הכי טוב מטעויות.
אתה הייתה צריך להבין שהוא ממש קטן כשקלטת שהוא לא צוחק שהוא אומר שהוא מנוצל.
היית משחק אותה חבר שלו וכזה הכל סבבה ומבקש ממנו ואומר שזה ממש חשוב שיעשה לך ת העיצוב ובלה בלה ובסוף הוא היה עושה (אם כמובן הוא באמת יודע לתכנת).
אבל עכשיו, ברגע שהוא יראה את האשכול הוא רק יתעצבן, ושוב בגלל שהוא קטן הוא ירצה "לנקום" וכנראה שאתה זה שתיפגע.
טוב, בהצלחה עם השידרוג :)

loading 25-10-05 21:15

ועוד הם עשו איזה יום אחד רעש בהוסטס כיאלו הם מקצוענים ויש להם "חברה" ומרויחים אלפים חחח

A1ex 25-10-05 21:18

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mlnn
מה זה? הוא בן 10? הבנאדם ממש לא בוגר. (ורציני).
טוב נו, לומדים הכי טוב מטעויות.
אתה הייתה צריך להבין שהוא ממש קטן כשקלטת שהוא לא צוחק שהוא אומר שהוא מנוצל.
היית משחק אותה חבר שלו וכזה הכל סבבה ומבקש ממנו ואומר שזה ממש חשוב שיעשה לך ת העיצוב ובלה בלה ובסוף הוא היה עושה (אם כמובן הוא באמת יודע לתכנת).
אבל עכשיו, ברגע שהוא יראה את האשכול הוא רק יתעצבן, ושוב בגלל שהוא קטן הוא ירצה "לנקום" וכנראה שאתה זה שתיפגע.
טוב, בהצלחה עם השידרוג :)

תאמין לי ניסיתי ליהיות נחמד אבל אחרי שהוא התחיל להתעלם אז כבר נמאס לי מזה.

www.cmp.co.il 25-10-05 21:19

אלכס

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Spooky
אני יגיד ככה קראתי הכל!
רואים תוצאה משלמים
יום טוב,
Spooky

אלכס, הוא צודק (מזל שהזהרת אותיייייייי)
אלכס הזהיר אותי כשbutbul התעלם מאלכס הוא דיבר איתי וניסה למכור לי עסקה שבתכלס אם הייתי מסכים הייתי נדפק
תזהרו ממנו!

Butbul 25-10-05 21:19

אוי אלכס, נצלן אחד גדול, אחלה ביקורת, לא כדאי שאני אכתוב עליך פה משהו, גם עשיתי לך עבודה חינם וגם מתלונן? OKAY, חוץ מיזה, כשמבקשים ממך משהו אתה לא מעונין לתת, נצלן, לא חשוב, לא קראתי רק עיינתי בכמה שורות הבנתי במה מדובר.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:38.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ