![]()  | 

webIMPERIO - עסקינו נפתח 

בס"ד 
	שלום רב! אתרינו נפתח לעסקים, החל מה-3.9.2006, בכתובת: www.webIMPERIO.net . webIMPERIO, עוסקת בפיתוח וקידום אתרים, בעזרת צוות מקצועי, ובאמצעות כלים מודרניים, ומעקצועיים, באווירה עתיקה. בנוסף, מציעה webIMPERIO, סדרת קולקצייות מעצבים, המוכנה מראש, ומשתנה בכל עונה. כמו-כן, webIMPERIO, מציעה שירות ותמיכה מקצועיים, באמצעות נגישות רבה וקבועה. מידע מלא, תוכל למצוא באתרינו: www.webIMPERIO.net . אתם הלקוח, ואצלינו, תקבלו את היחס הטוב ביותר, כפי שלקוח צריך לקבל. אז אל תשכח. בחר בwebIMPERIO, ותהיה בטוח, שזו הבחירה הטובה ביותר.  | 

מממ, למה באנגלית? 
	שפר את האתר, בהצלחה :)  | 

ציטוט: 

כל הכבוד נראה מאוד מרשים,שיהיה בהצלחה! דני  | 

אתר יפה מאוד, העיצוב קצת קרוע למטה (אצלי לפחות), 
	בהצלחה.  | 

מומלץ מאוד, אני יודע שהשקיעו בעסק הזה המון - ואת זה אני יכול להבטיח!! 
	עוד דבר זה שהמנהל של העסק, נחי - הוא בנאדם נחמד, טוב לב ואחד שמבין כל כך הרבה בתחום!!! ב ה צ ל ח ה מ-אור ואסף :).  | 

בהצלחה :) 
	 | 

נחמד מאוד, בהצלחה. 
	 | 

שיהיה בהצלחה לכם 
	כמה דברים העסק נפתח ביום הולדת שלי ריספקטט אבל גם זה נפתח בשבת וזה לא הכי ממולץ אבל שיהיה בהצלחה  | 

בהצלחה! 
	 | 

בתור עסק שהתפקיד העיקרי בו בניית אתרים וקידום אתרים, אני חושב שאתם עושים בדיחה מעצמכם. 
	לגבי ה-SEO: - חברה שמקדמת אתרים עם PR0? - חברה שמקדמת אתרים שמשתמשת בבאר + כפתורים בפלאש, איך בדיוק גוגל אמור לסרוק את כל האתר? - Iframe באתר לקידום .. Its a big NO NO! - קוד HTML לא תיקני? - אנגלית לא תקינה. לגבי העיצוב: - צבעים צורבים לעיניים. - האתר יותר מידי סטטי ומשעמם. - קונסטרוקציה לא נוחה. - פונט פצפון קטן מידי. - אתר לא נראה מקצועי בכלל. קח את הביקורת כביקורת בונה.  | 
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:15. | 
	מופעל באמצעות VBulletin גרסה  3.8.6
כל הזכויות שמורות © 

כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ