|  | 
| 
 איך בונים קובץ הרצה ? מיכיוון שאני מנסה הרבה מודים בזמן האחרון ואני מריץ הרבה שרתים נימאס לי לכתוב את השורה  הארוכה.. של הרצת שרת המשחק... מישהו יוכל ללמד אותי איך בונים קובץ הרצה??? תודה מראש :) | 
| 
 nano name.sh #!/bin/bash ./hlds_run.... ctrl+x y&y ./name.sh | 
| 
 אני לא מצליח לרשום + במסך של ה- nano תוכל להגיד לי איך מעתיקים לתוך ה- nano או לפחות איך רושמים שם + ??? כשאני לוחץ על + זה רושם לי l תודה מראש :) | 
| 
 CTRL + X זה צירוף מקשים.. תלחץ CTRL ואז על X (כשאתה עדיין מחזיק ב CTRL לחוץ) | 
| 
 ב- nano  CTRL X זה כפתור היציאה... כך שלא הבנתי למה אתה מתכוון... כי זה לא מעתיק וזה לא עושה "+" .... | 
| 
 דרך יותר פשוטה תכין קובץ טקסט עם שורת ההרצה במחשב שלך... שמור אותו נגיד בשם cs.txt לאחר מכן תעלה אותו בעזרת FLASHFXP או כל תוכנה אחרת לשרת - לתיקיית היעד... שם תערוך לו את השם (ב-SSH או בתוכנת האףטיפי) ל-cs (בלי הסיומת)... תן לו הרשאה של +X ואז תריץ אותו ככה: ./cs זהו זה. | 
| 
 Alm תודה.. עשיתי מה שאמרת לי והצלחתי... :) אבל :( הפעם שאני מריץ את השרת הוא מריץ לי אותו כ- local host על האיפי הזה 127.0.0.1 למרות שרשמתי את האיפי של השרת בקובץ cs הוא ממשיך לפתוח לי שרת על האיפי הזה 127.0.0.1 תודה מראש :) | 
| 
 אין אינטרים מיוחדים בקובץ הרצה נכון? רק את שורת ההרצה... אם אין אז יש לך בעיה בשורת ההרצה, תבדוק שהכל "-" כי לפעמים זה מוקד הבעיה... פשוט תדביק כאן את שורת ההרצה ואני אראה אם שם הבעיה. | 
| 
 אלו הפקודות שאני משתמש בכדי להריץ את השרת bin/sh/!# "export LD_LIBRARY_PATH=".:$LD_LIBRARY_PATH hlds_run -game cstrike +map cs_assault +maxplayers 14 +ip/. 62.90.134.29 -port 27070 +27070 -noipx +sv_stats 0 -tos -heapsize 50000 +noipx -zone 2048 -nojoy -numericping -autoupdate -debug& הזה: 127.0.0.1:27070 שוב תודה... | 
| 
 +ip/. 62.90.134.29 -port 27070 +27070 שזה אומר? פשוט תרשום שם קוד: +ip 62.90.134.29 +port 27070 | 
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:49. | 
	מופעל באמצעות VBulletin גרסה  3.8.6
כל הזכויות שמורות © 

כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ