![]() |
בקשר לטיפים היוומיים פה באתר
שכובנו עושה(מופיע בנעוץ)נרשמתי לפני זמן מה ועד היום לא קיבלתי אפילו לא הודעה אחת
מישהו יודע מה קרה? והאם מישדו מוכן להביא לי את מה שהיה מההתחלה? תודה מראש אביחי שריקי |
כן גם אני קיבלתי רק מייל אחד... מישהו באמת יודע מה קרה?
|
ציטוט:
המייל האחרון היה אתמול. הייתה לאחרונה הפסקה בשליחת האימיילים. אם נרשמתם רק לאחרונה אז כנראה שקיבלתם רק את המייל האחרון. |
ציטוט:
בשעה: 20:15 כמה כבר הייתי אמור לקבל? =\ |
ציטוט:
אימייל אחרון 8.8 (אמרתי אתמול - התבלבלתי). זה שלפניו - 15.6 לפני כן היו עדכונים רבים אבל הייתה הפסקה מכל מיני סיבות. עכשיו אור חזר לעדכן . |
אתמול קיבלתי דווקא טיפים מאוד נחמדים, אני רוצה לנצל את הנושא הזה ולהודות על הההשקעה.
ממש עזר לי. |
גם אני קיבלתי עוד מייל אתמול/היום לא זוכר בדיוק.
ועוד אחד לפני כמה חודשים... |
ציטוט:
|
כל גולשי פורום קידום ושיווק אתרים,
קודם כל אני אור זה ששולח לכם את הטיפים, עקב עומס ולאחר מכן המצב פה בצפון יש בעיה עם שליחת הטיפים. כל הבעיות של אי קבלת הטיפים נובעת מכך שאין לי מערכת שבנויה לכך, אני עובד עם אוטלוק שכמו שניתן להבין לא ממש בנוי לרשימת תפוצה, הרשימת תפוצה של הטיפים מורכבת מלא פחות מ150 אימיילים! עקב בעיות התוכנה לא תמיד מגיע ההודעה לכל האנשים ואין לי שום דרך לעקוב אחרי זה, אחרי כל שליחת טיפ אני מקבל לפחות 10 הודעות חוזרת כי האימיילים האלה בכלל לא קיימים כך שיכולה להיות אפשרות שזו גם הסיבה. אחרי שאני אצליח להשיג תוכנה שתוכל לעמוד בעומס ותוכל להפיק את המירב הכל יהיה בסדר, וכמובן המצב בצפון. יום טוב ושקט. |
למישהו יש את כל הטיפים או לפחות חלק גדול ויכול לשלוח לי לאיימיל?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ