![]() |
מחפש חברה שמקבל כרטיסי אשראי (cz)
אני מעוניין לקנות שרת Cz
12-14 סלוטים + שרת ונטרילו בסביבות ה-80-100 והכי חשוב - מקבל כרטיסי אשראי ! יש הצעות? |
ציטוט:
שלום לך , חברת Extreme-Serv.co.il תשמח להציע לך את השרת הבא : שרת CZ 14 שחקנים כולל גישת FTP+SSH כולל תוספות - שיפורטו באופן פרטי . מחירו של שרת שכזה, במחיר מבצע מיוחד לכבוד חג הסוכות הוא 79 ש"ח בלבד ! אותו שרת , 12 שחקנים , ב 69 ש"ח בלבד ! והכי חשוב - אנחנו מקבלים תשלומים בכרטיסי אשראי בעזרת ביצוע עיסקה טלפונית מורשית מעוניין ? חייג עכשיו : 0525538752 או שלח לנו מייל admin@extreme-serv.co.il את השרת תוכל לקבל עד שעתיים ממועד ביצוע התשלום . תודה ומקווה שתבחר בנו , אקסטרים-סרב . |
70?
נשמע מפתה אבל לאגי.. כמה שרתי משחק אתם מריצים על כל מחשב?ואיזה מחשבים יש לכם? |
ציטוט:
Intel Pentium 4 3.0 HT 1GB DDR 80GB HDD על כל שרת מריצים 8 שרתי משחק מקסימום ! לא מעלים אחד יותר ! מתחייבים לפינגים הנמוכים ביותר ומתחייבים שלא יהיו לאגים , מובטח ואני חותם על זה . |
אנחנו מקבלים אשראי
90 ש"ח - 12 שחקנים. Extreme-serv לא יפה למכור שרתים בזמן שלא סדרת ללקוחת הישנים שלך שרתים אחרי הבלגן שהיה לכם עם כמה חבורת שהשכרת מהם שרתים.. |
בחברה אחת לא עונים
בחברה השניה אין שרתים עוד מישהו? |
יהיה לי שרתים ביום א'
סבלנות = איכות :) |
שרת Cz חוקי בלבד
12 שחקנים 50 ש''ח 16 שחקנים 65 ש"ח 20 שחקנים 80 ש"ח *פאנל ניהול כלול *מודים לבחירתך כלול **מקבלים כרטיס אשראי. www.shartim.co.il צור עימי קשר icq: 1004151 |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ