![]() |
מערכת חדשה: תמונות רנדומליות
הנה מערכת חדשה שעבדתי עליה כבר כמה ימים.
http://rand.faqs.co.il אל תתיחסו לעיצוב ;P בשביל להרשם, צריך קודם להכניס את המייל שלכם שאליו ישלח קוד רישום {לא היה לי כוח לכתוב את זה חח}. אבל למה להרשם? משתמש רגיל: משתמש: demo11 סיסמה: 123456 משתמש מורחב: משתמש: demo22 סיסמה: 123456 אממ הדף של עריכת הפרטים עדיין לא עובד, וגם כרגע אין אדמין, אבל זאת לא תהיה בעיה למתכנת פצצה כמוני ;P בעיקרון, באמדין תוכלו להגביל את מספר הצפיות\תמונות\יחס\כמות יחס {יש דברים שרק לרגיל ויש גם למורחב} ועוד כמה דברים. אני גם רוצה להודות לתאי aka designs.co.il שפתח לי תשירות SMS. אתם מוזמנים לנסות ולהרחיב את המשתמש שלכם תמורת חצי שקל ^^. אממ, כרגע המערכת למכירה {אלא אם כן אני אפתח עליה איזה אתר}. המערכת מאוד מאובטחת ותיתן לכם קיק בכל פעם שתנסו לעבוד עליה {אשמח אם תוכיחו לי שאני טועה |קורץ| }. כרגע המחיר: מערכת: 300 ש"ח + התקנה חד פעמית + הלבשה חד פעמית {על עיצוב מקודד}. המערכת לא כוללת תמיכה! ואי אפשר לשנות/לערוך אותה! התקנה נוספת: 50 ש"ח. הלבשה נוספת: 100 ש"ח. דרישות שרת: - תמיכה בphp - תמיכה בספריית exif בPHP - מודול של apache: mod_rewrite -cron jobs אממ זהו :-) |
אחלה מערכת =]
אותו העיקרון של מיי רנד של דה קרווו... |
לאאאא, פאק...
עכשיו אני מגלה, דפדפנים שעובדים עם זכרון מטמון (FF\OPERA) לא יעבדו טוב עם המערכת =[ FF: מוכן לעדכן את התמונה רק בדפים דינאמיים OPERA: מציג את התמונה החדשה עם הגודל של הישנה. IE: עובד בלי בעיה. איזה שיט, חח, טוב נו, לפחות הבעיה לא במערכת =] |
אני רואה דף לבן ...:S
|
|
ציטוט:
תשנה ל1 ותראה :-) |
ציטוט:
בהצלחה. |
נחמד לא ממש אהבתי..
|
ציטוט:
תציע הצעות לשיפורים... |
ציטוט: