![]() |
[PHP] 2 שאלות
1. האם ניתן להתחבר לשרת POP3 דרך PHP?
2. הייתי שמח לדעת מה זה SSH , אני רואה הרבה אשכולות על זה פה בפורום ולא מבין מה זה .. תודה לעזורים :) |
ב"ה
1. יש 2 אפשרויות: יש אוסף פונקציות לטיפול בזה. הם לא באות ברירת מחדל עם הPHP וצריך להתקין אותן http://il2.php.net/manual/en/ref.imap.php אפשרות שנייה: להשתמש בfsockopen ולעבוד עם הפרוטוקולים בעצמך, אתה יכול לחפש בגוגל על pop3 protocol או לחפש מחלקות מוכנות. 2. SSH זו דרך להריץ פקודות ניהול על שרתים מרוחקים. ואפשר לעשות את זה בPHP.וגם לזה יש פונקציות מובנות שלא באות כברירית מחדל וצריך להתקין אותן או שאפשר לקרוא על הפרוטוקול ולהשתמש בfsockopen או לחפש מחלקות מוכנות |
בקשר ל fsockopen , ניסיתי לקרוא על זה מנואל ולא הבנתי..
http://il2.php.net/fsockopen אשמח אם תרחיב על זה .... ותודה רבה:) |
בקשר ל2 של בניה
לעבוד עם SHH דרך SOCK זה קשה מאוד זה כל הRAW של הSSH יש לך את הרשימת RAW? בגוגל לא מצאתי אתה יודע להתחבר בRAW? גם את זה לא מצאתי רק אדם אחד הצליח אני חושב :) איזה גרמני אחר שבנה את "SSH in PHP" |
בקשר לזה , אני פשוט ראיתי פה את זה מופיע כמה פעמים ולא הבנתי אז שאלתי מזה ..:=\
לא שאני הולך לבנות עכשיו משהו עם זה ..: ותודה :) ואם מישהו יוכל לענות לי על התגובה הקודמת שלי אז עוד יותר תודה :) |
זה פשוט פותח SOCKET לכתובת מסוימת לדוגמא בעזרת FSOCKOPEN אתה יכול להתחזות לדפדפן ולקבל קוד מקור של אתר לדוגמא
אפשא לומר ש FSOCKOPEN הוא המקביל ל TELNET ב WINDOWS... |
ב"ה
FSOCKOPEN פותח חיבור תקשורת בין הסקריפט לבין הכתובת והפורט שאתה נותן לו. ואז אתה יכול לעשות עם זה מה שאתה רוצה. אם אתה רוצה לעבוד עם HTTP למשל כמו שהראו בדוגמא בPHP.net אז אתה מדבר איתו בפרוטוקול HTTP. ואפשר לעשות SSH בRAW, רק צריך לקרוא דברים באנגלית וגם לדעת מושגים בתקשורת. |
הבנתי .. אבל לא הבנתי איך בעצם עושים את זה ..
אם תוכל להסביר לי את הקוד הזה מהמנואל ..: PHP קוד:
ומה זה הפרמטרים האחרים?.. PHP קוד:
PHP קוד:
כי הכתובת זה לא קובץ.. לא הבנתי לאיפה זה נכתב.. ואת ההמשך גם לא ממש הבנתי..:S |
ב"ה
אתה בקיא בעבודה עם קבצים? |
לדוגמא ?!...
אני מבין תפונקציות fwrite fread וכו..=\ |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ