![]() |
אני צריך עזרה בלבחור אחסון
לפני שנה קניתי אצל מישהו בפרטי שרת טוב וכמעט שלא היו לו נפילות.
אני רוצה שאתם אנשים (חברי הוסט) תמליצו לי בבקשה על איזה חברה כדי לי לקחת לשנה...+ דומיין עם פאנל com תודה רבה רבה לעוזרים!! |
יש לך פורום של בקשות והצעות מחברות אכסון רשומות ולא רשומות.
תפרסם הודעה תכלול בה את בקשתך ואת התנאים שאתה צריך ואנשים ישמחו להציע לך. בפורום הזה יש כל כך הרבה חברות מצויינות שאי אפשר למנות ובאמת רובן ככולן חברות מעולות עם אנשים זהב. |
אני לא יכול להמליץ לך על עצמי, אז אני ימליץ לך על כמה שבאת נותנים שירות טוב ואדיב.
www.Lom.co.il www.wisetp.co.il www.actserv.net www.light-era.net www.shev.com עריכה: זה אישית החברות שאני התעסקתי איתם ואני מכיר את השירות שלהם. |
אבל חשבתי שפה זה הנושא ככה לדעתי פה הם מגיבים לפי הצעות איזה חברה הכי טובה מה זה לא נכון?
|
ציטוט:
חבל סתם להטעות. |
israel-serv.co.il
|
|
אני ממליץ לך על החברה LDFix.com (האתר עולה בקרוב)
אני מאוחסן על השרתים שלהם ויש לי להגיד לך רק טוב עליהם - מהירים, איכותיים וללא נפילות חוץ מזה אני ממליץ מאוד לעבוד עם המנכ"ל דור ממש בן אדם זהב בקיצור שרתים לעניין =] |
אני לא יודע אם אני יכול להמליץ לך.
אבל אתה מוזמן ליצור קשר ואני אוכל לספק לך שרת שתיהיה מרוצה ממנו. מנהלים: אם עשיתי משהו לא בסדר, בבקשה ערכו לי את ההודעה. אני מתנצל. |
ציטוט:
תודה סטס. פותח האשכול, בהצלחה לך בבחירה. (לידע כללי, עוד שבועיים אני נרשם, פשוט הפנקס צ'קים צריך להגיע תוך שבועיים) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ