![]() |
הצעות מחיר לרייסלר [!!!!]
שלום רב,
אני מחפש רייסלר של 10GB או 15GB אני מבקש ממכם הצעות מחיר. לפני שאתם מציעים אני רוצה לדעת את מפרט השרת ואת החוזק שלו כי אני רוצה לאחסן על השרת הזה פורומים ואתרים (חברת איחסון) בברכה, רם בן חמו |
כל עוד המסדים לא עולים על 100 מגה לאחד, אשמח להציע לך את שירות Wisetp במחירון מוזל .
במידה ואתה עולה על 100 למסד נתונים תצתרך לשלם סכום גבוה יותר . החבילה : 10 ג'יגה שטח אחסון . 100 ג'יגה תעבורת נתונים חודשית . סה"כ מחיר חודשי : 150 ש"ח . 15 ג'יגה שטח אחסון . 150 ג'יגה תעבורת נתונים חודשית . סה"כ מחיר חודשי : 210 ש"ח . מפרט השרת : AMD Athlone 3200+ 64BIT 2G ram 80G hardisk 200Mbit - 012 נשמח לראותך בין מעגל לקוחותינו המרוצים . שפע ביקורות בחתימה ופרטים ליצירת קשר בחתימה . בברכה , מאור . |
שלום,
אשמח להציע לך הצעה מבית עסק FreshServ. על העסק: *עסק חוקי, רשום בחוק ומספק קבלות. *העסק ברשת מעל ל8 חודשים. *העסק בעל 2 שרתים ייעודיים בחוות השרתים של 012 בפתח תקווה. *לעסק קו בזק!! 03-9501134. *תמיכה: אני שמח להגיד כי אנחנו העסק היחידי אשר השיק מערכת לתמיכה בסרטים! צוות העסק צילמו סרטים לשימוש בפאנל בכל רמותיו בעברית/אנגלית. כמו כן במידה והינך מעוניינת בתמיכה אישית - תומכינו יעבדו איתך אחד על אחד. בענייני פורומים, תומכינו הם הכי טובים שיש!. ניהלו בibheb ניהלו ויכולים לנהל בildev - קהילת המודים הכי גדולה בארץ. מקורבים לצוות המפתחים הראשי של phpnuke. הצעת המחיר - ריסלייר 10 ג'יגה שטח אכסון + 800 ג'יגה תעבורה. מחיר חודשי, 120 ש"ח + דומיין עולמי חינם בחודש ה-1! כדאי למהר מאחר ובסוף השבוע המחירים יעלו דראסטית ומי שיהפך ללקוח המחיר ישאר לו ככה תמיד. אנחנו בעסק מתחייבים ל99% אפטיים! אך, אנחנו גם מקיימים! במידה ואחוזי האפטיים (זמינות שרת) ירדו מ99% להם אנחנו מתחייבים את תזכי בפיצוי בימים נוספים לחשבונך. איסיקיו - 170-925-340 צור קשר. מסנג'ר - admin@freshserv.net אימייל - admin@freshserv.net טלפון קווי, בזק (עוד חצי שעה יהיה זמין ופעיל) 03-9501134. *מסדים - עד 100 מגה למסד, במידה ויותר - בתוספת תשלום. תודה, המשך יום נעים ושבוע טוב. |
אהלן,
אני ישמח להציע לך את חבילת הפאוור ריסלר שלנו באמצעות חבילת הפאוור ריסלר אתה יכול לפתוח גם ריסלרים!! שטח אחסון - 10 ג'יגה תעבורה חודשית - ללא הגבלה! דומיינים מקושרים - ללא הגבלה! תתי דומיינים - ללא הגבלה! MYsql - ללא הגבלה! FTP - ללא הגבלה! תיבות דוא"ל - ללא הגבלה! אופצייה לפתוח רייסלרים פאנל ניהול מתקדם מסוג DirectAdmin PHPMyadmin תיקיות מוגנות בסיסמא דפי שגיאה מותאמים באופן אישי PHP, DHTML, JS , CGI, PERL פאנל ניהול מתקדם מסוג *הגבלת מסדי נתונים עד 100 מגה FrontPage, MySql במחיר במיוחד בישבילך! 100 ש"ח לחודש במקום 150! (שים לב, ההצעה היא במיוחד בישבילך..אם תרצה תוכל להזמין במחיר של 100 שקל עד סוף השבוע הזה) לפרטים והזמנות - צור קשר מני. |
ציטוט:
"מושיק ברק", מוכר לך :) ? חח נוסטלגיה עוד מ "פורום העתיד" חחח צור איתי קשר אני אדבר איתך, יש לי משהו טוב בשבילך. |
שלום רב,
אתה מוזמן להציץ בחבילות הריסיילר שלנו: http://www.lom.co.il/ResellerLinux.html מפרט השרת נמצא באתר..ביקורות בחתימה פרטים ליצירת קשר בחתימה. בברכה והמשך יום נעים ושקט, דני |
שלום רם,
אשמח להציע לך הצעה מחברת MBGB: את המפרט האיכותי של השרת אתה יכול לראות באתר החברה. 99.9% אפטיים! שרת יציב ואמין, בלי שום בעיות... להלן ההצעה: רייסלר 10 ג'יגה 800 ג'יגה תעבורה חודשית כל השאר ללא הגבלה מחיר: 130 ש"ח לחודש. רייסלר 15 ג'יגה 800 ג'יגה תעבורה חודשית כל השאר ללא הגבלה מחיר: 170 ש"ח לחודש. אשמח אם תיצור קשר, בהצלחה, ש.י. |
10 ג'יגה שטח איחסון
100 ג'יגה תעבורה 140 ש"ח לחודש . 15 ג'יגה שטח איחסון 150 ג'יגה תעבורה 200 ש"ח לחודש . אתר החברה: www..net ניתן לשלם באמצעות כרטיסי אשראי/העברה בנקאית/דואר בתודה ,ניר. 0524864691 |
שלום רם.
אנא, לפני שתקרא את ההצעה תעיין בביקורות שבתחתימתי. להלן ההצעה: - 10 ג'יגה-בייט שטח אחסון. השאר ללא הגבלה. במחיר של 100 ש"ח, חודשי. במידה ורכוש ליותר מחודש אחד תקבל דומיין במתנה. חברת לייט-ארה פתוחה זה עתה יותר משנה ומספקת ללקוחותיה שירותים אמינים ואיכותיים. מפרט השרת: מעבד: AMD 3200+ 64bit זכרון: 2GB Ram HDD: 80GB S-ATA 72000RPM חיבור: 100MBIT Private פאנל: DA בעברית\אנגלית השרת מנותר 24\7\365 בתודה רונן.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ