![]() |
שאלה שמסקרנת אותי
שלום, רציתי לדעת איך אפשר לקדם אתר... ואל תדברו איתי במושגים! תסבירו לי בדרך הקלה ביותר...
למשל אני רוצה לקדם את המושג "יפים" לעמוד ראשון בגוגל איך אני עושה את זה? |
2 הדרכים הכי יעילות:
-סידור מחדש של תוכן האתר, והכנסה לתוך הטקסט את מילת המפתח שאתה רוצה לקדם. וכן הכנסת המילה לתוך הkeywords. -לינקים! תארגן לינקוקים אליך. פופולריות עוזרת מאוד. יש עוד מספר דרכים... מה שפירטתי פה זה ככה להתחלה. בהצלחה. |
חצי מהפורום הזה מלא בשאלות כאלה אז אולי תנסה לעשות חיפוש ופעם הבאה שתיהיה לך שאלה תשאל משהו יותר ספציפי.
|
ציטוט:
בינתיים מלא שואלים על זה ואין תשובה מלאה. שאחד המנהלים בטובו יעשה לנו מדריך מפורט וטוב כדי שכולנו נוכל ללמוד.. במקום לפתוח מליון אשכולות על זה.. לפתוח נושא אחד מדריך על זה... תודה ;) |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
1)תרשמו title מתאים לאתר,שלא יכלול יותר מידי מילים לדוגמא אם האתר שלכם עוסק בבניית אתרים,אז מומלץ מאוד ליכתוב ב title את שם האתר וגם "בניית אתרים" אפשר אפילו בלי שם האתר אבל אל תתחילו לירשום את כל השירותים שאתם מציעים באתר כמו: בניית אתרים | איחסון אתרים| בלבהלבלה | בלבלהלבה תתמקדו במספר מילים וזהו,ובמילים שאתם חושבים שתוכלו להגיע איתם לעמוד הראשון. עדיף גם title שונה לכל עמוד אבל לא חייב אם אי אפשר לעשות את זה. 2)תוסיפו תגי מטה מתאימים,יש אתר בישביל זה: www.metatags.co.il 3)כשאתם רושמים את הטקסטים לאתר תישתדלו ליבחור מספר מילות מפתח ואל תחזרו עליהם יותר מידי אלא תשלבו בטקסט שלכם את כל המילים 4)תחליפו קישורים עם אתרים אחרים,גם אם האתר שלכם בעל pr0 עדיין הרבה יסכימו להחליף איתכם קישורים(וזה מניסיון) כשאתם מחליפים קישורים תדאגו שיקשרו אליכם למילה שאתם מקדמים,לדוגמא בניית אתרים. 5)תוסיפו את האתר שלכם לכל אינדקס שיש ברשת,הכי מומלץ הוא dmoz.org 6)תתחילו לחפש מדריכים גם לבד ברשת ויש הרבה מאוד. 7)תיכתבו את האתר בקוד תיקני שזה דבר מאוד חשוב. ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ