![]() |
בעיה חמורה במחשב.
קודם כל, כל פעם שאני פותח את המחשב שלי, קופצים לי חמישה חלונות של IE,
שבכתובת יש את lycos, ואת הסיסמאות והמספרי אייסיקיו שהתחברתי איתם במחשב שלי. אני יודע שאסור לדבר על פריצות אבל אם עשו את זה לי אז מותר (אם לא תגידו לי). עכשיו, לפעמים המחשב שלי מתכבה על דעת עצמו, והאינטרנט שלי מתנתק ומתחבר מדי 5-10 דקות. רציתי לסרוק את המחשב אבל גיליתי שהאנטי וירוס שלי בכלל לא נותן אפשרות כזאת: bitdefender ... אשמח אם תנסו למצוא לי פיתרון לבעיות השונות, או תמליצו לי על תוכנה\תוכנות טובות למקרים כאלו. תודה ענקית מראש. |
חח, זה מה שקורה כשגולשים באתרים שהאנשים שם בלי בגדים =]
בכל מקרה...... החלונות->90% ספיי, תוריד (גרסת נסיון או גרסת סריקה או פשוט תבדוק מה יש) spysweeper של webroot ותסרוק. הכיבוי זה כנראה ווירוס, האינטרנט זה גם כנראה ווירוס אבל יש מצב לספיי. אז תעשה סריקה: http://www.pandasoftware.com/products/ActiveScan.htm ואז תקנה\גרסת נסייון... של אנטיווירוס טוב: McAfee וזהו בעצם, בהצלחה. |
ציטוט:
ותודה על השאר... מה הבעייה עם bitdefender? הטכנאי שלי המליץ לי עליה בגדול. בכל מקרה אני הולך לפרמט, כי מי שמכר לי את המחשב, במהלך גאוני, תקע לי 30GB ב-c, ואילו 116 GB ב-d, ועכשיו הפוטושופ והפלאש איטיים רצח בגלל הטמפוררי. |
החלק הראשון היה בצחוק =]
אם כבר, אצלי בכלל יש רק 20 ג'יגה בC חחח =\ ולא יודע מה הטכנאי אמר לך, אני ממליץ על מקאפי. |
ציטוט:
ובקש לחחלונות שקופצים והאיטיות במחשב... Ad-Aware תוכנה מעולה למחיקת ספיים. |
ציטוט:
|
נכתב ע"י לא מזמן...
נכתב ע"י לא מזמן...
ציטוט:
תפעיל מהאיקון בשולחן העבודה, תגדיר אותה לסרוק את כל האפשרויות וניתן גם להגדיר אותה למחוק את כל הקבצים הנגועים אוטומאטית... לאחר מכן יש ללחוץ על "scan&clean" בהצלחה...|ממזר קטן| |
ציטוט:
|
kreamer,
לא ידעתי שNOD 32 מנקה קבצים מהריג'סטרי, מנקה ספיוורים \ ספיבוטים. קיצר, עזוב שטויות. יש לך את 9down, תוריד משמה. תוריד: Nod 32 - להגנה מלאה מפני וירוסים Ad-Aware Pro, SpyBot S&D, Doctor Spyware - להגנה מפני ספי בוטים וספייורים והשמדתם TuneUP ליניקוי קבצים מהריג'סטרי. אני מאמין שקיט התוכנות הזה יסדר לך תמחשב. :P} |
מנקה כמעט הכל...
תנסה ותיווכח... מה שהוא לא יסיר תסיר S&D תאמין לי אני עובד איתן יום יום... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ