![]() |
כדי לפתוח שרת משחק באיזה לינוקס להשתמש
רציתי לדעת באיזה גירסא של לינוקס כדאי לי להשתמש אם בכלל
או להשתמש ב - windows. ואם ב windows מישהו יוכל לתת מדריך כיצד פותחים שרת cz/cs ב- windows? תודה מראש |
מומלץ Centos או FEDORA או רדהאט (בתשלום)
למרות שאני מעדיף WINDOWS מריץ 10% יותר שרתים מלינוקס לדעתי האישית לגבי יצירת שרת על WINDOWS מורידים מהאתר של STEAM את הקובץ HLDSUPDATETOOL.EXE ומריצים אותו בדוס באופן הבא קוד:
hldsupdatetool.exe -command update -game cstrike -dir c:\cs מקווה שעזרתי בתודה, יוסי |
וינדוס הכי טוב
|
ווינדוס, תוכל להריץ עליו 5 שרתים ואז יהיה לאגים
לינוקס Fedora Core\red Hat\ Pengoo |
אני ממליץ לך על רד האט,
מערכת מצויינת . |
אני ממליץ ללכת על לינוקס הכי טוב וגם יותר זול
|
יוסי - תודה רבה
הצלחתי להוריד את הקבצים דרך ה HldsUpdateTool ורציתי לשאול אם תוכל לעזור לי איך להריץ את השרת דרך ה windows? או מי שיוכל לעזור לי להריץ שרת דרך ה windows תודה מראש |
תיכנס לתקייה שאיפה שהורדת את זה,
שם תפתח אתה קובץ עם זה בראר, אם זה לא נמצא בקיבוץ פשוט תעשה את הפקודה שלמעלה, חכה שזה יעדכן את מה שאתה צריך ואז תשים את הפקודה לפתיחת שרת משחק. בהצלחה |
תודה אך כמו שרשמתי כבר הצלחתי לפתוח מקיבוץ
ולהוריד את הקבצים עכשיו אני צריך את הפקודה אשר פותחת את השרת על windows יש לי את הפקודה של לינוקס שזה זאת ./hlds_run -game cstrike -port 27015 -ip YOURSERVERIP +maxplayers 12 +map de_dust2 +autoupdate אבל ב windows הפקודה הזאת לא עובדת תודה מראש |
ממליץ לך על לינוקס
ע"מ לבחור את ההפצה הטובה ביותר: חפש הפצה שמתחייבת להמשכיות בפרויקט חפש הפצה חדשה יחסית שיש למפתחים שלה עדיין "רוח במפרשים" חפש הפצה מבוססת RH כך שתהיה לך תאימות מקסימלית המלצה שלי - CentOS 4.1 ניתן להוריד מכאן: http://mirror.israel.net/pub/centos/4.1/isos/i386/ תהנה ! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ