![]() |
לאלה מכם שמרחיבים מדעי המחשב ועשו את הפרוייקט
היי,
מי מכם הרחיב את מדעי המחשב וכבר ניגשת לבחינה בע"פ בפרוייקט (האתר)? יש פה מישהו ממש ממש נחמד שיוכל לשלוח לי את הפרוייקט שלו? לאלה המודאגים - לכל בית ספר יש בוחן אחר, אין שום מצב שיתפסו העתקה או משהו. לאלה שחושבים שהם עבדו על זה הרבה ולמה לתת לבן אדם זר - למה לא? פשוט להיות בני אדם טובים.. ו..לאלה שהולכים לבקש ממני כסף על זה - שתהיו בריאים בע"ה. תודה רבה לכל האנשים הטובים! =] |
אתה הולך להרחיב על ASP ובנית אתרים גם?
יש לך ידע לפחות בזה? כי אתה יודע שהולכים לחקור אותך וכו.. זאת אומרת לשאול אותך שאלות לעומק על האתר וכו.. |
אודי, כל הקטע בבגרות זה לקבל ציון על מה שמגיע לך.
אם אתה לא למדת ולא השקעת כל השנה לא מגיע לך ציון של מישהו אחר. אמרת לי שהכנת כבר html, תעבוד על הasp לפי מה שלימדו אותכם ואתה מסודר. אם אתה צריך עזרה בasp אתה יודע איך תופסים אותי. ואני מדבר על עזרה, ולא על זה שאני יתן לך את כל האתר שלי כי עבדתי עליו לא קצת והכנסתי בו המון css בשביל הכיף (השתלם , בסוף קיבלתי 100 במגן ובבגרות) |
ציטוט:
לאלטר - יש לי אתר HTML, אבל אז הפסקנו לעבוד על הפרוייקט בכיתה עד הבגרות. אחרי הבגרות היו כמה שיעורים שלא היתי כי הייתי בחופשות מגן אחרות, והמורה בכלל לא יודעת ASP (היא מקריאה לנו מדף). ככה יצא שבשיעורים שלא הייתי היא הכתיבה להם את הדברים ואני לא הספקתי. בכל מקרה, אם היה לי זמן אני הייתי בונה את זה בעצמי. ביקשתי טובה, אם אתה לא מעוניין אין טעם לנסות לגרום לי להרגיש רע עם עצמי, או לגרום לאנשים אחרים לא לעזור. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ