![]() |
מבקש ליצור קשר וזה כן קשור לביקורת
אחרי כול מה שקרה עם OxServ שאני יבקש לא להגיב על מה שקרה
באופן כמו שרשום שם (בקישורים שבחתימה שלי) אני מעוניין ליצור קשר עם אחרים שעברו דברים דומים ולא רק בOxServ אלא גם במקומות אחרים, לחוד גם אני חייב ליצור קשר עם מנהל חברת All-Serv לשעבר ושלל חברות אחרות שהותקפו אישית מOxServ אני רוצה לרשום פה את כול החברות האלה שיראו ויבינו =\ (לא פה בפורום יעני אתם תראו כבר, אני לא יעבור על שום חוקי פורום) שסוף כול סוף נתפוס את העבריינים. חוץ מזה אנו רוצים ככה להעביר טיפים אחד לשני בנושאים האלה.. מכאלה שיש להם ידע כמוני :D קיצר תראו חתימה יש שם את כול הפרטים שצריך :) וכמובן עדיף שתתנו גם פה שאני יוכל ליצור קשר. הכול נעשה לטובתכם. ובקשר לחברות: אנו לא הורסים עסקים, אנחנו תופסים נוכלים וגם אני לאיפרסם פה שום ביקורת אם אני לא אקבל איזשהם פרטים שאפשר איכשהו ליצור קשר עם מי שרשם את הביקורת כי אז יכול להיות שהכול שיקרי. צרו קשר ובדחיפות!!!!! נ.ב או במילים אחרות דרך אגב, מתן סליחה ששוב הזכרתי את השם oXserv אני מנסה פחות לשים אותו פשוט יצא לי מתאים. אם אתה רוצה תתבע אותי, אני כבר בדקתי הכול עם עו"ד ויש כבר כתב אישום כנראה למרות שאני לא בטוח שאני ירצה להשתמש בו כי סך הכול 60 ש"ח, בכיף, תעשה מה שעולה על ראשך רק אל תרשום פה על זה כי אין לי כוח לענות לספאמים שלך. בכבוד רב, תומר. |
חלאס בנאדם חלאס נמאס כבר כמה אתה יכול להאשים בן אדם הבנו אותך אתה מושפל מאוכזב זהו לא צריך יותר תשמור את לעצמך, הבנו אותך הרסת תבנאדם חלאס זה מתחיל להיות מעצבן אין לך מה לעשות אתה מתחיל לכתוב ביקורות על מתן בהוסטס חלאס אחי זה ננמאס!!!
תרד מזה. |
תראה אין לי מושג על מה אתה מדבר !
מתן בן אדם אחלה! דיברתי איתו כמה פעמים בטלפון (הוא בטוח לא זוכר)בקשר להצעה שלעשות איתו חצי חצי בשרת היעודי שלו וסירבתי לא בגלל שהוא לא אמין כי לא הייתי בטוח שאני רוצה לעבור לשרת יעודי. מתן אחלה בן אדם! |
נו באמת מה אתה משחק משחקים?
יום אחד אתה בטוח מגיש תביעה, יום אחרי זה אתה תחשוב על זה אח"כ רק אם הוא יגיש תביעה נגדך. יאללה מה אתה צריך עוד אנשים, יש לך עו"ד, יש לך "אנשי מפתח" במס הכנסה...תעשה משהו. אם אתה כל כך בטוח שאתה צודק, ושלא טעית אתה לא צריך עוד אנשים. בנוסף, אם להגיד את האמת כל הנושא כבר משעמם. סה"כ אלף אשכולות-->נושא אחד. קלטנו. |
ציטוט:
הבנו אתה רוצה תתבע אותו זה לא מעניין אותנו, את כל היום מחפש ביקורות ומשמיץ חברות:( זהו חלאס לפי דעתי לנעול. |
ציטוט:
שמע תבעיות שלך תפתור עם מתן ואל תפרסם את זה בהוסטס... דיי הבנו בביקורת הראשונה שלך שאתה לא מרוצה ורוצה לתבוע אותו... אבל דיי חאלס הבנו את הקטע שלך אתה רוצה להרוס תחברה הזו וזהו דיי יאללה! זה כבר מתחיל לעצבן! רשמת ביקורת כבר? יופי לא צריך להחמיר את העניין עוד ועוד, בסוף זה יגמר ברע! וכמו שההורים תמיד אומרים בסוף תמיד מישהו יבכה ולא נראה לי שזה יהיה מתן! |
ציטוט:
|
אני לא בעד אף אחד אבל באמת אתה מגזים אולי פתחתה כבר איזה 5 נושאים על זה ועוד בכל תגובה שלך אתה מזכיר את זה
אני בכלל לא דעה פה פשוט אז כבר מוגזם! שואלים איך העיצוב? אתה עונה: יפה אל תקנו ממתן (דוגמא) אז מספיק אמרתה את מה שיש לך זהו כבר כל הפורום מכיר את הסיפור בעל פה. |
מנהלים באמת זה הגיע עד לפה אני מבקש ממכם לנעול:)
יום טוב. |
שמע בשביל ה 60 ש"ח אבא שלך לא ילך לבית משפט כי ההוצאות וביזבוז ימי עבודה יעלו יותר מה-60 ש"ח
איך אומרים, אמינות=כסף [אני מדבר בכלליות , כדי להסיר ספק ] שלם פחות תפסיד יותר בסוף. פעם הבאה שאתה קונה דומיין תבדוק טוב טוב אם הוא נרשם על השם שלך או על שם בעל החברה שאתה קנית אותו ממנה! וצריך לדעת ממי אתה קונה [אני מדבר בכלליות , כדי להסיר ספק ] בתודה, מורן גולדמן |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ