![]() |
[שאלה] בניית עיצוב
שלום.
אני מנסה להכין עיצוב ראשון שלי http://img102.imageshack.us/img102/8...titled17cb.png ואני רוצה לדעת לפני שאני סתם עושה דברים איך אני יכול לעשות אותו יותר מקצועי האם יש מדריכים בבקשה שייוכלו לעזור לי? אשמח אם תעזרו לי בבקשה תודה רבה, ויום טוב. |
אין להראות חלק מעיצוב.
ניר-אני מפנים! דווח. |
ציטוט:
הבחור סה"כ רוצה לדעת איך אפשר לשפר את העיצוב שעשה כדי ללמוד מזה ("מטעויות למד להשתפר" - בית הבובות/שיר בעיפרון).. |
אחלה שיר אלעד, אלעד צודק כאן הוא לא מבקש דעות על העיצוב הוא מבקש עצות שימשו אותו לשיפור הגסות וחוסר הידע שלו בעיצוב
|
אין טעם "לקפוץ ולדווח".
הבן אדם בסך הכל מעוניין ללמוד. בהצלחה מאור. :) |
ציטוט:
|
יש הבדל בין בקשות להמשיך עיצובים, אתה מצפה שאנשים יעצבו לך תעיצוב?
|
אתם יכולים בבקשה לתת לי כיוונים איך להמשיך את העיצוב
מה לשפר ומה כדי להוסיף בשביל שהעיצוב יראה מקצועי תודה רבה. |
בקווים שעשיתה מעל הכפתורים עשיתה Stain ( משהו כזה ) , תוריד את זה זה לא נראה טוב.
תעשה את העיצוב יותר נעים , פחות הברקות , שיתן אווירה מסויימת, כמובן שאווירה שאתה מחליט עליה. |
נחמד לראשון החלק העליון:
1. תמנע מדברים גסים תנסה לעשות את שאר העיצוב בעדינות ואל תרבה להשתמש בבלדינג אופצינס רק בחלקים שונים בעיצוב לא בעיצוב כולו 2.פונטים שלא יהיו ענקיים שיהיו בגדול יחסי לעיצוב כלומר לא לעשות פונטים של 30 שבנית עיצוב עדין 3. שילוב צבעים-ששילוב הצבעים לא יהיה צבעים שלא קשורים אחד לשני -לקשר את הצבעים לסגנון העיצוב שאתה בונה(סוג העיצוב-פורטל,איחסון,רדיו וכדומה) מקווה שעזרתי(אם מישהו חושב שזה לא נכון בסה"כ הבעתי את דעתי והבאתי טיפים שבהם גם אני משתמשת.) יום טוב.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ