![]() |
עד לאן החוצפה תגיע ? לאן חברה ?
אני חושב שלפה זה הכי מתאים אם לא אני מצטער והלמד להבא כמובן שאני יודע את חוקי הפורום אבל מתרת הדיון שלי לשאול אם גם לכם קרה כזה מקרה של חוצן כזה ?
אני מתכנת לכל היודע או לא יודע ומאות פעמים ניסיתי לעזור לאנשים בפורום הוסטס . לא מעט אני מקבל אנשים לאייסיקיו ויוצא שהם מבקשים שאני יביא להם מערכות מוכנות ואכן אני נותן ועוזר בכל מקרה יש משתמש בשם Netox הוא מהפורום http://www.hosts.co.il/forums/member.php?u=2384 בכל מקרה עם רוב חוצפתו הוא בא ומראה לי דיון שבוא אני נותן למישהו אתר שנותן הורדות של מערכות רק מריצים שם חיפוש וואללה .. אבל Netox כנראה שלא יודע אנגלית אז אני אמור לעשות לו את העבודה ועם רוב חוצפתו אומר לי תריץ לי חיפוש אתה ותביא לי ואמרתי לו שזה חוצפה ושרק יכתוב תמילה Upload ויצא בקיצור הוא אומר לי אני לא יודע אנגלית תעשה לי אתה אז אמרתי לו שגם אני לא יודע וישר "אני ידווח בהוסטס" יענו זה כבר הסף ! אני רגיל אומרים לי אני יגיד לכולם שאתה גנב ואני יגיד ככה וככה וככה ! אבל די לא נמאס ? בחיית אנשים ! בכל מקרה הלוג ציטוט:
עכשיו הייתי רוצה לדעת לעוד מישהו זה קרה |
אני לא חושב כל כך שצריך להתרגש מתינוקות כאלו.
איגנור יסדר את הבעייה טיפ טופ. |
ציטוט:
וזה מציקק מטורפים אלה |דמעות| |
ציטוט:
חח עזוב אין לי ראש גם לזה .. Noobs |
חן באמת לא יכולת להריץ לו חיפוש ולשלוח לו לינק לכל התוצאות שיצאו חח??
בכל מקרה לדעתי אשכול מיותר... דרך אגב רושמים ככה "אבל מטרת הדיון" |
טוב מאוד עשית , לא יודע אנגלית ? שילמד.
אם הוא לא יודע אנגלית בסיסית אז אחרי זה הוא ישאל איך להפעיל ומה לעשות. להבא שילמד קצת אנגלית , ויעשה את הדברים שהוא צריך לבד פה לא מגישים על מגש של זהב. |
חחח, איזה מצחיק זה שהוא לא מצא חח :)
|
ציטוט:
ב )ותאמת אני עם לקוח כרגע אני לא ילך לעזור למישהו אחר באמצע עבודה אומנם עזרתי אבל אני לא יעמוד ויעשה תעבודה שלו זה כמו שאני ילך למעצב ויגיד לו תעצב לי ואז כן זה חוצפה אבל אתה תבוא ותגיד מה לא יכולת לעצב לו וזהו ? נו בחיית ! עשה לי טובה ג ) וכן שגיאה בטעות לא נוראלכולם זה קורה מידי פעם שים לב כתבתי לו לך לפה www (אתר) למעלה יש לך תסרג' (הוא לא יודע אנגלית אז בעברית אמרתי :)) ותכתוב Upload אם זה קשה ? הבן אדם לא שלא יודע אנגלית אמור ללכת ל התחל > כיבוי המחשב > כיבוי ואחרי זה לנתק את המחשב מן החשמל ולשלוח אותו לילדים שבאמת ידעו להשתמש בו ! זה יענו תגיד לו ללכת תגוגל ו לכתוב www.hosts.co.il הוא לא היה מצליח למה כי הוא לא יודע לעשות כלום הוא ילד שתעשה לי ככה זה ילד שמנת שרוצה שיעשו לו ולא מקבל את זה שעשו לו אבל הוא צריך לעזור לי לעשות לו מבין ? תודה על ההבנה |
ציטוט:
יש לי את זה כל יום. |
אם באמת חשבת שהוא הולך לדווח בהוסטס, אז תסלח לי אבל אתה פטי.
אם הוא היה בא ומדווח אז היו פשוט צוחקים עליו. אתה "הקדמת תרופה למכה" אבל לדעתי גם לא הייתה צריכה להיות שום מכה. בטח אתה עכשיו אומר לו באיי סי קיו:"דיווחתי קודם". דיי כבר זה נמאס מהמשחקים האלה, זאת ממש קטנוניות. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ