![]() |
מה אני צריך לעשות בשביל לעלות את ה-PR?
בכלליות יש לי אתר חדש עם PR 0.
יש לי את אתר העסק שקיים קרוב לשנה וחצי ויש לו PR 2 ( למרות שה-HTML לא תיקני, ושום דבר בו לא תואם למנוע חיפוש ). האתר החדש מתוכנת (כמו שאומרים) By the book בשביל שיתאים למנועי חיפוש. אני לא רוצה להשקיע כסף בשביל לעלות את ה-PR, יש דרכים אחרות? דר"א גם לא זיוף PR |
הכי טוב זה להחליף קישורים עם אתרים בעלי אותו נושא לאתר החדש שלך.
למשל לבקש שיבקשו לאתר החדש שלך ולתת להם קישור מהאתר שלך עם הPR2 זה נקרא החלפת לינקים. בעיקרון כמה שיותר אנשים מקשרים אליך הPR שלך יותר גדול. שלח לי ה.פ. נראה מה אני יכול לעשות בשבילך. [ יש לי אתר עם PR3 ועוד הרבה עם PR2 ] |
ציטוט:
האתר שלי הוא אתר שקהל היעד שלו זה ארצות הברית בנושא שקשה מאוד למצוא אתרים להחלפת לינקים.. דבר ראשון אני מעדיף לפרסם אותו באתרים באנגלית, ודבר שני אין לי ממש אפשרות להחליף איתם לינקים חינם. |
ציטוט:
ויש לי אתר בשפה האנגלית עם PR3 ... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אז קודם כל, אתה צריך לדעת שPR מתעדכן אחת לשלושה חודשים בערך.
לגבי האתר עם הPR2, כל אתר בסיסי, שגוגל מכיר אותו, או יותר נכון מאנדקס אותו בעזרת כמה לינקים, מקבל PR2 או PR1. לגבי האתר החדש, כמו שאמרת, הוא חדש. זה שרשום לו PR 0, לא אומר שיש לו באמת 0. הוא פשוט עוד לא עבר עידכון כנראה. מה שאתה צריך לעשות בשביל לעלות את הPR, זה להוסיף לינקים, כמה שיותר. לגבי מה שאיגור אמר, מומלץ שהאתרים יהיו בעלי נושא דומה, אך זה לא מחייב. גם לינקים מאתרים שלא קשורים ממש, יוכלו לעזור. אבל לינקים מאתרים בעלי נושא דומה יעזרו עוד יותר. יהיה פשוט יותר אם תגיד פחות או יותר מה הנושא של האתר, ככה נוכל לעזור לך בצורה טובה יותר. |
נסתפק כרגע במידע שנתתם לי תודה רבה (:
|
ציטוט:
רוצה pr5? תבקש מאתר בעל pr6 יקשר אלייך רוצה 4? תבקש מאתר בעל pr5 שיקשר אלייך ככה עובד ה pr אין קשר לתיכנות האתר ולתוכנו ככל שיש יותר קישורים נכנסים אלייך בעל pr גבוהה ככה גם אתה תקבל pr גבוהה יותר. |
מניסיון , הPR בא מעצמו.
פשוט צריך שיכנסו אלייך הרבה לאתר...לפחות אצלי זה עבד ככה. וחבר שלי גם , הגיע ל4. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ