![]() |
מחיקת סרט
היי,
הורדתי מהאימיול סרט ושניסיתי למחוק אותו הוא נתן שגיאה (מה שבדרך כלל קורה שהקובץ בשימוש) ולא נותן לי למחוק אותו... לא חושב שהקובץ בשימוש כי הוא לא פתוח ועשיתי מאז גם רסטרטים וגם כיביתי כמה פעמים את המחשב. ניביתי גם דרך safemod אבל גם שם אי אפשר... מישהו יכול לתת לי אולי תוכנה שתעזור לי או אולי דרך אחרת? תודה |
תשחזר את המחשב ליום שאתה רוצה שלנפני היום שזה סיים להוריד
|
לא פיתרון כי עשיתי מאז מלא דברים...
|
ניסית לכבות את האימיול לגמרי ואחר כך לנסות למחוק את הסרט?
|
תנסה תוכנות שכותבות מלא אפסים מעל הקובץ...
או! שתיצור פגמים בוקבץ ואז לא יוכל להיות בשימוש יותר... או... שתמצא את מה שמשתמש בו ותסגור... אם עשית ריסטרט מספר פעמים זה אומר שמה שמשתמש בו עולה יחד עם הווינדוס בהפעלה... עריכה: מחיקה דרך ממשק הbasic גם יכולה לעבוד... |
אשמח אם תסביר את שתי הדרים הראשונות... וגם את הקטע עם ה basic
וכן סגרתי את האימיול אני לא עד כדי כך טיפש... |: |
לא פשוט יותר למחוק דרך חלון דוס עם דיסקט שיחזור ??
יבגני |
אבל איך עושים דבר כזה?
|
פתרון:
1. להכנס אל שורת הפקודה (CMD) דרך התחל >> הפעלה (RUN) >> להקליד "CMD". 2. לכתוב CD (פקודת כניסה לתיקייה) ואחרי רווח אחד לכתוב את כל הכתובת אל הקובץ. להקיש "אנטר". 3. להקליד Del, רווח, ולגרור את הקובץ לתוך חלון שורת הפקודה הפתוח (השחור). שימו לב - אין ללחוץ על אנטר. 4. להכנס אל "מנהל המשימות" על ידי הקשת Ctrl+alt+DEL ולבחור בכרטיסיית "תהליכים". 5. לסגור את התהליך explorer.exe על ידי בחירתו, ולחיצה על הכפתור "סיים משימה". 6. לחזור אל שורת הפקודה ולהקיש "אנטר". 7. לעבור שוב אל "מנהל המשימות" ולבחור מהתפריט העליון "קובץ" >> "משימה חדשה". 8. להקליד explorer.exe ולהקיש "אנטר". |
או שפשוט תוריד תוכנה:
http://ccollomb.free.fr/unlocker/unlocker1.8.1.exe |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ