![]() |
[שאלה - JS] איך אני יכול לאפשר לחיצה על כפתור ע"י לחיצה על קישור בתוך iFrame?
שלום לכל המשתמשים היקרים,
ברצוני ליצור כפתור שלא יהיה ניתן ללחוץ עליו כל עוד לא לחצו על משהו בתוך ה-iFrame. הערות: האתר שמוצג באמצע [בתוך ה-iFrame] אינו בשליטתי, כלומר אין לי יכולת לשנות אותו או להוסיף קוד JS, רק את שם הכפתור יש לי. בקיצור, זה אפשרי? אם כן, אשמח מאוד לתשובה מהירה, תודה. - אלי. |
זה אפשרי וחבל שאתה מנסה לרמות בתחרויות אתרים כי סתם ישעו אותך.
עריכה : אתה קורא לעצמך מתכנת שאתה לא יודע קוד כזה פשוט ? |
אם הכפתור לך בשליתתך אני לא בטוח שזה אפשרי.
יכול להיות שאתה יכול, אבל אני לא בטוח ב 100% על מה שאני חושב(על הדרך). |
ציטוט:
תודה על תגובתך. |
ציטוט:
אז למה אתה רושם בסוף ההודעה -אלי. אני לא קולט כבר מה הקטע שלך? אתה לא יודע תיכנות וכל פעם אתה בא לבקש ואומר שזה לא אתה אז חאלס עם זה. |
ציטוט:
אני חבר שלו שלא יודע תיכנות רק קצת HTML ואני בדרך כלל שואל את אלי שאלות, אבל הוא כרגע לא פה ולכן הוא הסכים לי שאני אכנס לחשבון המשתמש שלו, בגלל שאני לא מצליח לאמת, חייבים כתובת ספקית, ואני מסתבך עם זה. אז הוא הסכים לי להכנס לחשבון המשתמש שלו ולכתוב בשמו ולי ממש אין בעיה עם זה. וכולם בהוסטס אותו הדבר, התשובה שלהם לא קשורה לשאלה בנושא, ישר כולם קופצים עם השאלה: "ואתה קורא לעצמך מתכנת??". בקיצור, גם אם אני (כדרך אגב תומר) לא יודע תכנות אני לא צריך להתבייש בזה. אני בנאדם נורמלי שפשוט לא למד הרבה ולמה ממש מעוניין ללמוד שפה שלמה רק בשביל כמה שאלות. ואני באמת לא מאמין שיש אנשים שהם לא מתכנתים והם יכתבו שהם מתכנתים, זאת בדיחה, הריי מה זה יעזור לו שהוא כתב שהוא מתכנת? מתי שלקוח יבוא אליו הוא לא יוכל להציג לו שום דבר. מצטער להגיד אבל הרעיון מטומטם. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:40. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ