![]() |
בבקשה עזרו לי! זה דחוף! אני לא יודע מה לעשות! בעיה באינטרנט!
בבקשה עזרו לי כמה שיותר מהר יותר טוב... יש לי בעיה באינטרנט! אני לא מצליח לפעמים להיכנס לאתרים מסויימים! והיום זה האתר שלי:
http://www.meluna.net זה עושה לי "לא נמצא" ואני חייב לעדכן את האתר??.!?? מה לעשות?? בבקשה ממכם...;-( ;-( ;-( כבר מחקתי קוקיס וקבצי איטרנט (לא נחוצים) וזה עדיין לא עובד :( :(? |
אתה יכול להדביק לי פה פלט של קובץ ה Hosts שלך?
[ממוקם ב C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts] אתה יכול לפתוח אותו ע"י הפקודה: קוד:
notepad C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts |
ציטוט:
אחי אני איטי בקטע הזה... למה אתה מתכוון? פתחתי לפי מה שאמרת וזה פתח לי מסמך אן השם: hosts.... מה לעשות? עריכה: הנה התוכן שלו: # Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp. # # This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows. # # This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each # entry should be kept on an individual line. The IP address should # be placed in the first column followed by the corresponding host name. # The IP address and the host name should be separated by at least one # space. # # Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual # lines or following the machine name denoted by a '#' symbol. # # For example: # # 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server # 38.25.63.10 x.acme.com # x client host 127.0.0.1 localhost |
ציטוט:
* עריכה: תנסה להתנתק מהאינטרנט לכמה דק', להחליף כתובת IP ולתת למודם שלך כמה דקות מנוחה. יכול להיות שזה יעדכן לך את ה DNS והבעיה תפתר. אם לא, אין לי מושג, סורי. |
ניסיתי מה שAtom-Bomb אמר ולא הצליח לי... למישהו יש עוד דרכים?
|
סביר להניח שיש בעיה של DNSים.
האם אתה מחובר עם ראוטר בבית? או עם חייגן? בכל מקרה, זה קרה לכמה לקוחות שלי והם מאד נבהלו. אז קודם כל,.. לא צריך להבהל! להרגע. זה משהו שמאד קל לטפל בו. דבר שני, צריך לברר מה הערכים שכרגע יש לך במחשב. לפעמים קורה (מסיבות שלא ברורות לאף אחד) שהDNSים שמגיעים מהספק ADSL שלך משתבשים או מראים ערכים ישנים שלא נכונים. זה כמובן גורם להמון בעיות גלישה, חלק מהאתרים עולה.. חלק לא וכו'. אז מה עושים? עוברים לפי הרשימה הבאה, ומכינים אותה צעד אחר צעד:
(אני יוצא מתוך הנחה שיש לך WindowsXP) התחל --> הפעלה... --> תקליד את המילה: ציטוט:
זה יפתח לך חלון שחור של DOS. בחלון אתה תראה משהו שנראה כמו: PHP קוד:
אוקיי.. נמשיך. עכשיו שהגעת לפרומפט,.. תקליד: ציטוט:
זה יציג לך הרבה מאד ערכים ויחזיר אותך לפרומפט. עכשיו עברת כבר את החלק הקשה. עכשיו,.. צריך "לדוג" את הערכים של הDNSים, מתוך כל הערכים שהמסך הראה לך. תחפש (זה דווקא לקראת הסוף של הערכים) את השורה: ציטוט:
תרשום אותם על נייר או בצד או איפשהו. המספרים של הכתובות האלו, צריכים להיות המספרים שהספק ADSL שולח לך כשאתה מתחבר. (זאת פעולה אוטומטית בדרך כלל והמספרים האלו מתמלאים לבד כשאתה מחובר). עכשיו.. הגיע הזמן להתקשר לתמיכה הטכנית של הספק ADSL שלך. צור איתם קשר, ותשאל אותם: "מה צריכות להיות הכתובות אייפי של הDNSים". את המספרים שהם יתנו לך, תרשום בצד ותרשום לידם: "המספרים שנתן לי הספק". שלא תתבלבל בטעות עם המספרים שאתה רשמת מתוך המחשב שלך. אם המספרים שיש לך כבר (אלו שאמרתי לך לרשום בצד איפשהו) לא תואמים את המספרים שהם יתנו לך,.. אז צריך לתקן את המספרים האלו במחשב שלך בצורה ידנית. זה לא מסובך ודי פשוט. רק קודם כל, לפני שאני אגיע להסבר של זה, צריך לוודא שזאת אמנם הבעיה. אם זה באמת ככה, אז תגיד תודה לתמיכה הטכנית של הספק ותנתק איתו את השיחה ונמשיך פה. אז תגיע לשלב הזה ותספר לנו מה גילית. |
פשש אלון תמיכה טכנית!
מגילה רשמת לנו, אני מזמין אותך לביתי לסדר לי המחשב כמה התשלום חחח? |
ציטוט:
תודה, אבל הייתי איתם (012) משהו כמו שעה וחצי בטלפון והוא אמר שזה האנטיווירוס חוסם אז הוא הדריך אותי ועשינו UNINSTALL ועדיין לא עבד אז כיבינו את הפיירוואל ועדיין לא עבד אז הוא אמר: שזה כי אני נכנס משו לFTP של האתר ובלה בלה. ואז הוא אמר לי: "זה משהו אצלך במחשב, אם אתה רוצה אני יכול להדריך אותך לתקן את זה אבל יש סיכון שאחר כך הווינדוס לא יעבוד וזה על אחריותך" אז אמרתי לא... ועכשיו נתקעתי כי אני מנסה לעשות טוב אם האתר והכל נהרס כי אני לא יכול להיכנס :( |
לפני כמה זמן התופעה התגלתה?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ