![]() |
דרוש מחיר לשרת cs 1.6 12 שחקנים ושרת דיבור 10
המחיר הכי זול שקיבלתי עד עכשיו 55.
חברה ידועה ומוכרת... מחפש אפילו באותו מחיר מחברה שי'הי'ה לי יותר בטחון. |
שלום לך,
המחיר בחברתנו לבקשתך היא: 65 ש"ח לחודש בלבד. מודים כלולים. תמיכה. וקבלה, חברתינו רשומה כחוק ומספקת קבלות ללקוחותיה. אשמח אם תציץ בחתימה שלי בכל מקרה ותראה ביקורות על החברה. ליצרת קשר הפרטים למטה. אם תרצה לראות שרתים של לקוחות צור קשר בבקשה. ערב טוב, אבידן. |
בבקשה להתיחס גם לשרת הדיבור.... אז זה כלול? ושוב המחיר נירא לי לא הכי משתלם ברגע זה
בגלל ההצעה שקיבלתי כבר :) |
עוד מישהו ??????????? ?
|
שלום לך, אשמח לעניין אותך במבצע המדהים הבא:
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=16205 ד"א נשאר מקום אחד במבצע המוגבל לשני מקומות, אז הרוצים לקנות קנו במהירות! |
אל תשלחו אותי למקומות בבקשה פשוט מאוד תגידו לי פה.... כמה אתם לוקחים על מה שביקשתי........
|
ציטוט:
שרתי משחק מסוג Counter Strike 1.6/Condition zero 55 ש"ח ל-12 שחקנים לחודש + טים ספיק - לא כולל התקנה ותמיכה. שוב, מבצע זה מוגבל לעשר לקוחות בלבד, במבצע זה לא מקבלים תמיכה ולא מקבלים התקנה לכן הוא מיועד לאנשים בעלי ידע בהתקנת שרתים. במבצע זה כל שרתי הטיםספיק שמקבלים הם של 12 משתמשים. במידה ואתה רוצה התקנה ותמיכה אז: שרתי משחק מסוג Counter Strike 1.6/Condition zero 75 ש"ח ל-12 שחקנים לחודשיים כולל התקנה. מבצע זה מוגבל לשניים שאחד כבר תפס את מקומו, אם אתה רוצה את המבצע כדאי שתמהר. מה לקוח אצלנו מקבל?
יש לציין שחברתנו מקבלת את כל סוגי התשלום - הפקדה בנקאית, העברה בנקאית ותשלום באמצעות ויזה. ליצירת קשר אייסיקיו: 3636887 מייל: Gogo80@gmail.com |
ציטוט:
|
יש לי ביותר זול אחי....... תמיכה אני לא צריך חוץ מקבלת התוכנות של הדיבור שאני ידע תגירסא במיקרה שזה ונט
ואת ה קאונטר אני רוצה מותקן אם מתאים לך תגיד לי |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ