![]() |
מה דעתכם על האתר?
שלום לכולם,
אני חדש בפורום.... אם לא שמתם לב לפי הכותרת שלי מצב ימין... :-) אני רוצה בבקשה שתתנו לי ביקורת בונה על האתר: http://Sms4Cash.net תודה רבה לכולם! נ.ב. אורי, אני יודע שאתה מנהל את האתר smsbanner.net, אז אודה לך אם תנסה להיות אבייקטיבי, או לא להגיב להודעה זו בכלל. באמת, רק מכוונה טובה. שוב תודה! |
אתר יפה מאוד, שירותים טובים.
בהצלחה |
חיצונית האתר נראה מצויין.
לא בדקתי את השרות. בהצלחה! ד"א: מי עיצב את האתר? |
צור איתי בבקשה קשר ב ה"פ
|
ממבט ראשוני השירות נראה מצוין, העיצוב נאה לעין והאחוז רווחים נשמע די טוב למען האמת.
אמשיך לבדוק את האתר ונראה אם יש בו 'עבודה בעיניים' או דברים בסגנון. עריכה: הסעיף שמציין "במקרה שהמערכת נסגרת לאלתר, אין הספק חייב לשלם ללקוח ו/או לפדות את חשבונו באתר ו/או לתת פיצוי כלשהו." יכול לדפוק את הנרשם ואתה יוצא נקי. דבר נוסף, הרווחים על כל הודעה די קטנים וגם המחיר קבוע אז זה קצת לא טוב. הצגת מערכת "שליחת הודעות" לא נראית גם כן טוב כי אתם עושים לעצמכם פרסום והיא תופסת לא קצת מקום. השירות בכללי נראה טוב אבל יש הרבה מקום לשיפור. בהצלחה !! :) |
דיברתי איתך במסנג'ר אתמול אם אני לא טועה, אחלה של אתר, באמת, רק חבל שזה 25 אחוזים..
|
ציטוט:
עוד משהו אתם רשומים כחוק? |
אני שמח לענות לכם:
א. 25% זה הרבה יותר ממה שאני מרוויח (וזה לא סתם טריק שיווקי מעפן... זו האמת...) ב. יש אפשרות להוריד את המסגרת של הקוד כך שהקוד קטן משמעותית. ג. השורה בהסכם באה לחסות אותי במקרה שאני פושט רגל (טפו, טפו, טפו). אולי אוכל למתן את הסעיף ולאמר כי מי שצבר מעל - 25 ש"ח בחשבונו אכן יקבל תשלום. ד. המחיר הקבועה הוא בגדר זמני בלבד. הוצאתי מערכת חדשה אשר אפשר לקבוע בה את המחיר לבד. בין 2 ש"ח ל- 15 ש"ח (טווח מחירים די יפה). ה. העיצוב נקנה בחו"ל, אך עבר שינוי מוחלט על ידי. ו. הייתי רוצה לדעת איך אני עושה לעצמי פרסום במערכת שליחת הודעות (SmsIt). בכוונה הקישור מפנה לאתר שלי. אני חתום על חוזה שאומר שיש מס' דברים שאני חייב לציין לפני שאתה שולח הודעה. אך למרות זאת, יש מס' אתרים בודדים אשר אני שיניתי ידנית את הקישור כך שהוא מפנה לחלק אחר באתר שלהם (שהם בנו לבד) דוגמא: forum-il.net ז. לא הבנתי מה זה "רשומים כחוק". אני לא עובד שחור. :-) אני באמת שמח לקבל ביקורת, וגם עשיתי כך אפשרות ברירת המחדל במערכת SmsIt תהיה קוד יותר קטן וללא המסגרת. אשמח לקבל עוד ביקורות בונות. ירין. |
אחלה אתר יש לי שאלה אולי קצת מטופשת באמת וואלה נירשמו אצלכם חח
בדקתי את השרות הוא מצוין אני שילמתי בהמצעותו כל הכבוד |
לא נראה לי שוואלה נרשמו אלינו... וגם אם הם היו רוצים, הם בטח לא היו עושים את זה בדרך הרגילה..... :-)
זה בטח ילד שלא היה לו אתר לרשום אז הוא רשום את וואלה..... מה אני כבר יכול לעשות? :-) זה כמו שגוגל רשום אצלנו.... :-) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ