![]() |
איך לקנות את לקוחתיך? איך לשמור עליהם ואיך לא לאבד אותם.
נניח ואני לקוח של חברה מסוימת, נניח HostHost.com, ואני משתמש בשרת החברה בנפח מסוים ואני מאוד מרוצה אך אני רוצה לעזוב בגלל מחירים, מה תעשה?
|
יופי, עכשיו כולם יוכלו לראות את זה ולדעת בדיוק איך לענות למנהל חברת אחחסון כשהוא יירצה לעזוב, אחלה מדריך הא?
|
אבל לא כל מנהל יכול או רוצה לעבוד ככה ואני לא מאמין שמישהו יפעל ככה באמת.
|
ציטוט:
|
"במידה והוא בעל פורום, אל תתביש להציע את שירותך במידה ואתה מבין בנושא מודים וכו"..
'אם..בזה אני לא ממש מסכים איתך..כי חברות איכסון מקצועיות לא מתעסקות עם מודים וכל השטויות האלה..תראה לי חברת איכסון של אנשים מבוגרים שתתחיל להתקין לך מודים וכו'.. עם כל השאר אני מסכים איתך.. |
אהבתי את המחירים שאתה מוכר בהם ;)
למרות שלא ניראה לי שאני יוריד מהמחיר בשביל לשמר לקוח... תחשוב יבואו אליך פתאום כל הלקוחות שלך ויתחילו להגיד לך אם אתה לא מוריד אנחנו עוזבים, אז מה שיקרה שאני רק יפסיד במקום להרוויח תחשוב על זה :) |
אני חושב שאתה צודק
אבל דעתי בכללי: מנהלי חברות איחסון לא צריכים להגזים עם המחירים שישימו מחירים שמשתלם להם אבל לא להפציץ על 100 מגה 50 ש''ח לחודש אני לא מסכים עם זה וכל השאר נכון אני כבר פעלתי בעבר עם כמה דברים שאמרת פה |
ואני חושב שפותח האשכול חרטטן בשכל.
כל מה שכתוב כאן זה שטויות במיץ. הלקוח רוצה לעזוב? לא לחפור! לומר שלום ונגמר הסיפור! |
ציטוט:
אתה יכול לא להסכים עם זה עד מחר, יש חברות אחסון שזאת הפרנסה שלהם והם נותנים מחירים כאלה כדי גם לשלם לעובדים שלהם שכר מינומום וגם להתפרנס מזה בכבוד. הם לא משחקים משחקים. |
מי שפתח את האשכול חושב שמנהלים צריכים להתחנן שלקוחות ישארו אצלו??
אם הבעל העסק או חברה עושה הכל טוב ואין נפילות ואין תקלות כמעט אז לדעתי המנהל צריך להגיד בסגנון הבא: "לא רוצה אז בהצלחה ושלום". במידה ולקוח מעוניין לעזוב בגלל בעיה אז אפשר לתת לו פיצוי או משהו בסגנון... מנהלים לא צריכים להתחנן ללקוחות בשביל שהם ישארו ... יבגני |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ