![]() |
גוגל אדסנס
יש לי אתר בעברית, ואני רוצה להצטרף לגוגל אדסנס אבל הם אומרים שהשפה לא נתמכת ובכל זאת יש הרבה אתרים בעברית שיש להם את זה, איך אפשר להצטרף?
|
*נערך
עידן עם כל הכבוד, אם יש לך ידע לעזור לו תעזור לו כאן! |
ממליץ לך על הפורום של עידן, עזר לי מאוד :p
אבל אני בכל זאת הענה לך ספיצפית.. האתרים שאתה רואה שמשתמשים בשירות האדסנס למרות שהאתר בעברית, פשוט פתחו אתר[או בלוג או סתם דף אינטרנט] באנגלית, מילאו תוכן, נרשמו ואושרו על ידי גוגל. לאחר שאושרו, הם מוספים את הקוד של הפרסומת באתר העיברי, אוטומטית זה משתנה על פי התוכן וכל זה. מקווה שהבנת :) |
שים לב שאחרי שיש לך אישור להשתמש ב-adsense יש לדאוג שהאתר יקודד בקידוד UTF8 על מנת שהפרסומות יוצגו כמו שצריך, אחרת תקבל פרסומות שלא מביאות לך שום כסף.
|
אותי אישית אישרו בהרשמה עם אתר בעברית, אבל זה היה לפני די הרבה זמן אז לא יודע מה הולך היום.
וכמו שצויין, תקודד את האתר העברי שלך בקידוד אוניברסאלי - UTF-8. |
עם כל הכבוד לגוגל,
מצאתי מערכת זהה והרבה יותר טובה בכתובת:http://adbrite.com/ ושכמובן מרוויחים בה לפי רייטינג האתר ולפי התשלום הראשוני שאתה קובע! |
ציטוט:
זה מוכר, היתה על זה כתבה באינטרנט (YNET) לפני מספר חודשים. זה לא תחליף לאדסנס אלא תוסף וחוץ מזה, זה באנגלית ואין כאן עברית. |
מי בדיוק ערך לי את ההודעה ? - חבל שאי אפשר לדעת...
בכל מקרה, אם מי שערך היה לוחץ על הקישור הוא היה מופנה בדיוק להודעת העזרה שזה היה תוכנה : ציטוט:
|
ציטוט:
|
תשאל בפורום תמיכה שלהם הם בטוח יודעים, צריך לקודד גם את האתר וגם את המסד לUTF8
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ