![]() |
איך לפרסם לינק ל-eMule ב-IPB שיהיה קישור
אני לא מצליח לעשות קישור,
אל תגידו לי לפנות ל-IPB לא עונים שם. סליחה אם לא פרסמתי במקום, פשוט לא היה לי מושג היכן לפרסם אשכול זה |
זה מוד שלם,אי אפשר לכתוב את זה פה,תחפש את המוד.
|
ציטוט:
|
מה אי אפשר, כנס לאמיול יש לך שם אפשרות זה מתחיל עם ed2k אם אני לא טועה..
|
חחח...איזה שטויות הראשון שהגיב לו...זה כולה לינק אתה הולך באי מיול עושה לקובץ הנבחר
"Show eD2K Link.." ושם את זה ככתובים URL רגילה בפורום...ואז הקישור מוביל את זה לאי מיול ישר...קישור כזה נראה ככה: קוד:
ed2k://|file|asdasdasdasdasdasd|987987987|221232123222123422221234123221232|/ |
משוג,אני הבנתי שהוא רוצה לעשות כמו שיש בכל אתרי שיתוף בקבצים,שכאשר מעתיקים את הלינק מויע רק שמו ולא כל ההאש,רק שם הקובץ וליד זה תמונה של חמור..ובשביל זה יש מוד .
|
אימיול זה לא חוקי למה שיעזרו לך במשהו שקשור אליו?
|
ציטוט:
טוב שכל העולם ואחותו לא משתמשים באימיול יאלה חלאס לשחק אותה איזה עורך דין .. ד"א זה לא משוג זה משוגע חח ואממ מה הבעיה תעשה כמו שאמרו לך |
ציטוט:
עכשיו לכל האלה שאומרים אי מיול לא חוקי. בואו אני יתן לכם הסבר: אי מיול היא תוכנה חוקית לכל דבר אבל כשאתה משתמש בה להורדת קבצים עם זכויות יוצרים אז אתה עושה מעשה לא חוקי וזה ממש לא קשור לאי מיול. זה כמו שאם אני צורב משחק ומוכר אז הצורב לא חוקי?.. ובגלל שהאשכול שאל על תוכנת האי מיול עצמה ולא היה שום זכר לווארז אני מאמין שהמנהלים מבינים ולא צריכים לנעול פה. |
ציטוט:
אתה ממשיך עם השפה הנחמדה שלך, הוגבלת בגישות. ציטוט:
אבל..ברגע שניתנת תגובה שהיא תשובה לשאול, אני חושב שהנושא מוצא לא? בכל מקרה, אני ממתין לתשובת פותח האשכול. :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ