![]() |
TrustMedia - רשת שותפים חדשה
http://aff.trustmedia.co.il/accounts...es/logo@2x.png
היום הושקה רשת השותפים - TrustMedia. ואני מזמין אתכם להצטרף אלינו. הרשת שמה לנגד עניה את טובת השותפים, ומשלמת את המחירים המשתלמים ביותר שתוכלו למצוא, ואתם מוזמנים לבדוק אותנו. להצטרפות שותפים חדשים כמובן אשמח לקבל גם ביקורת על האתר שלנו. תודה ויום טוב |
מגניב,מוחקים לי את התגובה על מה ולמה?
|
הלינק פייסבוק שרשום לך בתחתית האתר מוביל לפה
facebook.com/TrustMedia שאני לא מאמין שזה הדף שלכם. בנוסף הייתי ממליץ להוסיף דף נפרד / בדף הראשי לגבי איזה מפרסמים עובדים איתכם כמו שעושות הרבה חברות אחרות. אני בתור שותף שרוצה להצטרף, לא יודע אם כל תהליך ההרשמה בכלל שווה לי, כי אני לא יודע איזה עם איזה מפרסמים אתם עובדים, ויכול להיות שבסופו של דבר אני אראה שהקמפיינים היחידים שלכם הם לגבי ביטוח רכב כשאני בכלל פונה לקהל אחר, ואז בעצם נרשמתי לשווא. |
הדבר הכי חשוב שחסר לי זה החברות והתעריפי תגמול אותם אתם מציעים
|
תעריפים אנחנו מעדיפים לא לפרסם בפרטי, אם יש לך קמפיין ספציפי שאתה רוצה לברר אתה מוזמן ליצור קשר.
לגבי מפרסמים, כרגע יש לנו מבחר קמייפנים בתחומים שונים: לימודים, נדלן, בורסה, הכרויות וכו'. וכל יום מתווספים מפרסמים חדשים. |
ציטוט:
בואו נודה שהישראלים הם דיי עצלנים , וברגע שהם יראו שהם צריכים לעשות יותר מידי שלבים כדי לקבל את המידע הנחוץ הם פשוט לא יעשו אותם, ויוותרו עליכם. יש הרבה תוכניות שותפים ואם אתם תבלטו לטובה מכל השאר תצליחו לגדול הרבה יותר מהר |
ציטוט:
אני למשל לא אתחיל לשלוח מיילים ולחכות לתגובות בשביל לדעת כמה משלמים פר קליק / צפייה / מכירה / כל דבר אחר. |
שום רשת לא מפרסמת את התעריפים שלה, זה הנוהל המקובל. גם מבחינת המפרסמים זה בעייתי לפרסם את המחירים בפומבי.
אם אתם רציניים אתם מוזמנים לפנות אליי בפרטי עם קמפיינים שאתם מעוניינים בהם וניתן לכם את המחיר בהם. |
ציטוט:
אתה לא באמת מצפה שכל אחד יצור איתך קשר לגבי כל קמפיין? |
לא מצפה, תרשם למערכת ושם תוכל לראות את כל המחירים. ככה כל הרשתות עובדות.
ובכל מקרה, המחירים אצלנו הם בד"כ גבוהים מהמחירים ברשתות הגדולות. אם אתם רוצים מחיר מדוייק, תצטרפו. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ